Prøv avisen
LUK

Det ser ud som om at du ikke er logget ind

Log ind for at læse alle artikler

Glemt adgangskode? Klik her.

Sig noget pænt

Mai Mercado: Annette Vilhelmsen skiller sig ud på den gode måde

Mai Mercado (K) har meget pænt at sige om sin kollega Annette Vilhelmsen (SF).

Politisk ordfører for De Konservative Mai Mercado mener, at SF's Annette Vilhelmsen er ærlig og umiddelbar på en måde, der adskiller hende fra mange andre politikere

”Jeg synes, at Annette skiller sig ud fra mængden på den gode måde, fordi man også kan mærke hende som menneske i politiske sammenhænge,” siger politisk ordfører for De Konservative Mai Mercado om SF's tidligere formand Annette Vilhelmsen.

”Jeg kender Annette Vilhelmsen en smule fra Fyn, hvor vi begge kommer fra, men det er i folketingssammenhænge, jeg har haft mest med hende at gøre. Det er ingen hemmelighed, at Annette Vilhelmsen har stået model til en del og været igennem meget turbulens i sin tid som formand for SF. Jeg synes, at hun har en stærk kampgejst og vilje og er god til at fokusere konstruktivt på at komme videre. Nogen var måske blevet en smule desillusionerede efter have været igennem det, som hun har, men sådan er hun ikke. Hun bliver ved med at arbejde for det, som hun tror på. Andre ville måske have trukket sig helt fra politik, men alligevel kæmper hun videre og stiller op til Folketinget igen.

Annette Vilhelmsen var faktisk en af første, der fik det at vide, da jeg ventede min søn i sin tid. Hun stod foran at skulle være farmor, og så kom vi ind på det med børn, mens vi stod og snakkede.

Hun er dejlig ubesværet at tale med, og sådan tror jeg, at mange har det med hende. Man er sjældent i tvivl om, hvad Annette Vilhelmsen mener og føler, det kan man ret tydeligt se på hende.

Det er måske ikke altid, det direkte er en fordel i politik, og på den måde adskiller hun sig nok temmelig meget fra en del andre politikere, især toppolitikerne.

Man er aldrig i tvivl om, at hun faktisk vil noget med sin politik, og det kan jeg ikke have andet end respekt for.”