Prøv avisen
Erik Bjerager skriver

Nu åbner vi ny læserklub for vore abonnenter

"Ligesom vi siger, at det at læse avisen skal være som at tage på et dagligt højskoleophold, så skal vi også tilbyde rejser, foredrag og andre oplevelser, der tilsammen vil gøre den nye læserklub til en slags højskoleophold," skriver Erik Bjerager. Foto: Leif Tuxen

Fredag slår Kristeligt Dagblads oplag ny rekord. Det fejrer vi ved at introducere en særlig læserklub for vore abonnenter, skriver avisens chefredaktør

Fredag slår Kristeligt Dagblads oplag ny rekord. Mere end 27.300 aviser dagligt er oplaget nu på.

Så højt har det aldrig været før. Vi er glade for, at vi som et af meget få dagblade får stadigt flere abonnenter, både til papiravisen og digitalt. Den nye oplagsrekord vil vi gerne fejre ved at introducere en særlig læserklub for vore abonnenter.

Klik her for at besøge Kristeligt Dagblads læserklub

Den giver adgang til en række kulturoplevelser med rabat. På den måde får du som læser en ekstra kontant fordel ved at holde avisen.

Igennem mange år har vi arrangeret læserrejser og afholdt læsermøder, både på redaktionen i det indre København og rundt om i landet. Nu gør vi endnu mere for at gøre disse tilbud landsdækkende.

Vi udvider de eksisterende tilbud og føjer en række nye til. Helt konkret får man nu rabat på bøger fra Kristeligt Dagblads Forlag, musik, kunst, læserrejser og læsermøder. Fremover kan vi også tilbyde rabat på adgang til en lang række museer og rabat på billetter til visse teater- og biografforestillinger.

Andre aviser tilbyder deres læsere kosmetik eller designrigtige køkkenknive til favørpris. Det kommer vi ikke til. Vi ved, at vores læsere er meget kulturinteresserede. Statistisk set går de oftere i teateret, på museer eller kunstudstillinger end befolkningen som helhed. Læserne lytter mere til klassisk musik og læser langt mere litteratur end flertallet af danskere. Derfor vil den nye læserklub fokusere på at tilbyde det: Kulturoplevelser i bred forstand.

Ligesom vi siger, at det at læse avisen skal være som at tage på et dagligt højskoleophold, så skal vi også tilbyde rejser, foredrag og andre oplevelser, der tilsammen vil gøre den nye læserklub til en slags højskoleophold.

De fleste tilbud får du adgang tilved at benytte Kristeligt Dagblads net-butik på shop.k.dk. Du kan altid få hjælp til tilbuddene via vores abonnementsservice. Vi håber, at læserne vil tage godt imod den nye læserklub, og vi siger tak til gamle som nye abonnenter for opbakningen til avisen.

Andre læser lige nu