Ny pakke skal få danskerne ud i sommerlandet

Regeringen har torsdag fremlagt en pakke, der skal gøre det attraktivt for danskerne at støtte det trængte turisterhverv. Øerne glæder sig, mens andre savner midler.

Fire ministre - herunder kulturministeren og finansministeren - fremlagde torsdag de økonomiske rammer for en Sommer- og Erhvervspakke. Ministrene ville ikke konkretisere, præcis hvordan pengene skal bruges. Om der igen i år kommer gratis færgeovergange, og hvor mange billige togbilletter, der vil blive sat til salg, skal partierne sammen finde ud af.
Fire ministre - herunder kulturministeren og finansministeren - fremlagde torsdag de økonomiske rammer for en Sommer- og Erhvervspakke. Ministrene ville ikke konkretisere, præcis hvordan pengene skal bruges. Om der igen i år kommer gratis færgeovergange, og hvor mange billige togbilletter, der vil blive sat til salg, skal partierne sammen finde ud af. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

En billig rejse til Samsø, en museumsrundtur eller et godt måltid til små penge. Det er en sommer, danskerne måske kan se frem til.

Artiklen fortsætter under annoncen