Prøv avisen

Salget af økologiske juletræer bugner

ARKIV. Økologiske juletræer hitter. Allerede på nuværende tidspunkt har en af landets største udbydere solgt mere end hele sidste år. På arkivbilledet, Frederiksberg kommune uddeler juletræer til børneinstitutioner. Emilie og Lucka fra børnehaven, Pelikan Foto: Jens nøRgaard Larsen

Økologiske juletræer hitter. Allerede på nuværende tidspunkt har en af landets største udbydere solgt mere end hele sidste år.

Danskerne er begejstrede for økologiske juletræer.

Med mere end to uger til jul har Fynske Juletræer - en landets største udbydere af de økologiske grantræer - allerede solgt mere end hele sidste år. Og i de seneste otte år har der udelukkende været fremgang i salget for den fynske juletræsproducent.

Signe Bak Jensen er ansat ved Fynske Juletræer. Hun glæder sig over, at firmaet har trodset den nuværende finanskrise med det flotte salg

- Vi har været meget nervøse for, om det kunne mærkes på salget i år, at Danmark er ramt af den finansielle krise, men det har absolut ikke kunnet mærkes. Tværtimod tror jeg, at mange familier sparer på større indkøb som biler og nye køkkener og i stedet samler familien om de mere nære ting i julen, siger hun.

De økologiske juletræer af normann ædelgran sælges via nettet og bliver leveret direkte hjem til kunderne.

Andre læser lige nu