Se eksemplerne fra DR og bedøm selv: Er dette public service?

"Dinglende dillere og bare bryster: Se alle billederne fra Samsøs vilde nøgenræs" og "Dengang jeg drak en lort: Her er videoerne, som YouTuberne fortryder allermest" er eksempler på artikler fra dr.dk. Men er der tale om public service?

Besparelserne hos Danmarks Radio har medført skarp kritik. Men flere stemmer mener, at man sagtens kan skære i overflødigt underholdnings-indhold. Er en artikel om flytoiletters størrelse, en test hvor man kan se, hvor meget man ligner sangerinden Lina Rafn og en undersøgelse af, hvorfor nogle er dårligere tabere end andre, public service?
Besparelserne hos Danmarks Radio har medført skarp kritik. Men flere stemmer mener, at man sagtens kan skære i overflødigt underholdnings-indhold. Er en artikel om flytoiletters størrelse, en test hvor man kan se, hvor meget man ligner sangerinden Lina Rafn og en undersøgelse af, hvorfor nogle er dårligere tabere end andre, public service?. Foto: Ritzau Scanpix.

Besparelserne hos DR har rejst debatten om, hvad public service er og ikke er.

Herunder er en række eksempler på artikler fra DR’s hjemmeside dr.dk, men er der tale om public service? Deltag gerne i debatten på Kristeligt Dagblads side på Facebook.