Prøv avisen

Sidste frist: Vind en romantisk middag

Send din romantiske historie til net@k.dk Foto: .

Fortæl hvordan du mødte din partner og deltag i konkurrencen om restaurant-gavekort på 1000 kr.

Mange romantiske sammentræf sker under helt tilfældige omstændigheder, når man mindst venter det. Det har jeg selv oplevet som journaliststuderende, der netop er begyndt på et års praktikforløb på Kristeligt Dagblad.

Her følger kort min egen historie - og samtidig opfordres I som læsere til at skrive om jeres møde med jeres partner, så I samtidig kan deltage i konkurrencen om et restaurant-gavekort på 1000 kr.

LÆS OGSÅ: 10 tip til at fri

Som så mange andre danskere har jeg aldrig været så begejstret for Valentinsdag. Det er et meget amerikansk koncept. Blomster, hjerter, chokolade og romantiske restaurantbesøg. En smule kunstigt og hysterisk, siger kynikeren i mig.

LÆS OGSÅ: Den historiske Valentin

Jeg var ikke forberedt på, at jeg skulle møde nogen kvinde, den aften jeg først mødte min Valentin i år. En besværlig omgang gruppearbejde trak ud, ude på Syddansk Universitet. Stresset og forhastet gik jeg hurtigt mod bussen, da resten af studiegruppen gik ud til deres cykler. Naturligvis kørte bussen for næsen af mig. Jeg gik tilbage til forhallen for at købe en kop kaffe. Da jeg kom ud igen for at tjekke, hvornår den næste bus ville komme, stod en kvinde og blokerede for tavlen med køreplanen.

Undskyld. Ved du hvornår den næste bus kommer?

Nej vil du have en kiks? spurgte hun, og fremtryllede en rulle Princen Rollen.

Vi faldt i snak og nød hinandens selskab under hele busturen. Nu må vi se, hvordan vores Valentinsdag forløber.

Fortæl os, hvordan du mødte din kæreste, kone eller mand. Så giver Kristeligt Dagblad et værdibevis på 1000 kroner til en restaurant. Vi trækker lod om, hvem den heldige vinder bliver. Vi glæder os til, at læse jeres historier.

Send jeres historier til net@k.dk, deadline er søndag den 19.

God Valentinsdag!