Ytringsfrihed er ikke en hellig ko

Ytringsfrihed er blevet den nye religion i Danmark, men Dan Parks racistiske kunst krænker os alle, mener formand for Kristendemokraterne. Derfor er det vigtigt at bevare racisme- og blasfemiparagraffen for at beskytte borgerne for ansvarsfri tilsvining.

Dan Parks kunst er racistisk, og Dansk Folkeparti og Trykkefrihedsselskabet forsvarer den hadefulde plakatkunst, skriver formand for Kristendemokraterne. Billedet er fra oktober, hvor Trykkefrihedsselskabet udstillede Dan Parks værker på Østerbro. Formand Katrine Winkel Holm bliver interviewet, mens foreningen Racismefri By afholder demonstration imod udstillingen.
Dan Parks kunst er racistisk, og Dansk Folkeparti og Trykkefrihedsselskabet forsvarer den hadefulde plakatkunst, skriver formand for Kristendemokraterne. Billedet er fra oktober, hvor Trykkefrihedsselskabet udstillede Dan Parks værker på Østerbro. Formand Katrine Winkel Holm bliver interviewet, mens foreningen Racismefri By afholder demonstration imod udstillingen. . Foto: Christian Liliendahl.

Dansk Folkeparti er i sin gode ret til at støtte kunstnere, der fremstiller Jesus og Muhammed udøvende analsex. Det er ikke kriminelt at have dårlig stil - endsige fornærme sit medmenneske, hvad enten det er kristne eller muslimer. Men at styrke udbredelsen af kunst, der fremstiller farvede som slaver og fremhæver Hitler positivt, er efter Kristendemokraternes overbevisning medvirken til racisme.

Når tre navngivne sorte svenskere udstilles med hver sin løkke om halsen, krænker det ikke bare de berørte. Det er os alle, der udstilles. At gengive Hitler påklistret teksten ”Not only niggers have dreams” (på dansk: Ikke kun niggere har drømme) er ikke bare et angreb på afrikanere. Det er at spytte på de millioner af jøder, der blev udryddet under diktatorens syge fantasier om racerenhed.

Dansk Folkepartis kulturordfører, Alex Ahrendtsen, dækker sig under ikke at ville tage stilling til ”kunstneren” Dan Parks politiske motiver. Men dumhed fritager ikke for ansvar. Den, der viderebringer racistisk materiale, er lige så skyldig som ophavsmanden. Gad vide, om partiet med samme ildhu vil promovere rabiate imamers opfordring til drab på jøder?

Ytringsfrihed er blevet den nye religion i Danmark. Det svineri, svenskerne ikke ville have inden for dørene, har nu været slæbt ind på folkestyrets højborg og udstillet offentligt.

Svensken skal åbenbart lære ikke at censurere Pippi Langstrømpe eller Tintin. For så træder Dansk Folkeparti og Trykkefrihedsselskabet i karakter og forsvarer en mand, der udgyder hadefuld plakatkunst, vendt mod en sort svensker, der nær var blevet banket ihjel for øjnene af sin søn. Vi, der ikke kan se retsindigheden i det, får stukket i hovedet, at vi ikke forstår satire. Med andre ord: Først sparker man folk ned, og derefter vil man have dem til at grine ad det.

Hvad er der galt i Danmark? En mand, der fremstiller Hitler med teksten ”Og han døde for vore synder”, fremhæves, mens Sverige udstilles som overgrebets land. Danskernes selvforståelse som det frie ords forsvarer er blevet selvfed.

Er det kun Kristendemokraterne, der tør tage et opgør med det værdiliberale kaos, som så stærke politiske kræfter arbejder for? Hvor er det kristne menneskesyn, ifølge hvilket alle mennesker har uendelig megen værdi uanset race, religion, hudfarve eller seksuel orientering?

Ytringsfriheden er ikke en hellig, urørlig ko. Tværtimod er det vigtigere end nogen sinde at bevare racisme- og blasfemiparagraffen, fordi den beskytter borgerne imod ansvarsfri tilsvining med had og trusler.

Hvis det lykkes alliancen af Dansk Folkeparti og kulturradikale at fjerne dette bolværk, kan vi behandle vores næste, som vi vil. For ord skaber handling. Og bag handlinger står et menneske - og et offer.

Nogle er ved at feje og gøre rent, så der er klar til, at den næste store hadefulde ”isme” kan flytte ind.