Prøv avisen
Debat

Anders Stjernholm: Kom med et argument, Sørine

Kom med et grundigt, logisk argument, før du, Sørine Gotfredsen, nogensinde igen åbner munden om mine evner, skriver Anders Stjernholm. Foto: Stjernholm: Andreas Martin Andersen. Gotfredsen: Cæciliie Philipa Vibe Pedersen

Hvad bilder du dig ind, skriver komiker Anders Stjernholm om Sørine Gotfredsens kritik af komikeres manglende evne til at tale om eksistentielle emner

Sørine Gotfredsen konkluderer - og det er alt hun gør - i et indlæg i Kristeligt Dagblad, at komikere som Andreas Bo og jeg selv ikke beriger debatten med nogen saglighed.

At vi argumenterer med følelser og mangler saglighed. I et indlæg blottet for sidstnævnte.

Sørine Gotfredsen leverer ikke én præmis for sine konklusioner. Ikke én.

I et indlæg der udelukkende handler om at anklage andre for dårlig argumentation, leverer hun ikke ét eneste gyldigt argument. Ikke ét eneste eksempel på Andreas Bos eller min argumentation med en efterfølgende analyse af, hvorfor argumentet er dårligt.

Hvad er det for en arrogance? Hvad bilder du dig ind? Hvor tilsløret er din egen logik, når du kan nedfatte sådanne anklager, rette til og kigge igennem for stavefejl, og derefter sende det til en debatredaktør - uden på noget tidspunkt at se den åbenlyse ironi?

Kom med et argument Sørine! Kom med et grundigt, logisk argument - med præmisser før konklusionen, førend du nogensinde igen åbner munden om mine evner til samme.

Jeg vil ikke finde mig i det!

Anders Stjernholm, komiker