Prøv avisen

Citater fra www.religion.dk

@-Citat.12:"Præster uden et socialt element er som en krop uden sjæl." @Citat kilde:Dhamu Chodavarapu, hindu, debattør og skribent

@-Citat.12:"Jeg mener, at alle religioner – og især islam – er kommet for at bryde med autoriteter og lade alle mennesker leve i henhold til deres potentialer."

@Citat kilde:Hadi Khan, muslimsk it-ingeniør

@-Citat.12:"Du kan ikke via dine gerninger få Gud til at elske dig mere eller mindre, for han elsker dig for den, du er, med alle dine fejl og mangler. Du er elsket for din væren og ikke for din gøren."

@Citat kilde:Kristine Stricker Hestbech, sognepræst

@-Citat.12:

"Når man skal forstå Guds åbenbarede ord, må man forstå det ud fra ånden. Tager man kun efter den bogstavelige mening, forstår man ikke ordet. Det gælder, hvad enten man ser Guds ord i Koranen eller i Bibelen."

@Citat kilde:Ricardt Riis, tidligere sognepræst

@-Citat.12:"I Jesu konkrete anvisning finder vi, at på det seksuelle område er der faktisk kun én ting, han ikke kalder synd, og det er, når en mand og en kvinde gifter sig og dyrker sex sammen."

@Citat kilde:Carsten Korsholm Poulsen, Indre Mission

På den nye debatside synspunkt.religion.dk kan du læse flere holdninger til religion. Du kan også selv sende et synspunkt til debat@religion.dk