Prøv avisen

Citater fra www.religion.dk

@-Citat.12:"Den kristne tanke om opstandelsen er, at Gud i døden tager imod livsånden, det levende i mennesket, og giver mennesket det, som Paulus i Det Nye Testamente kalder et opstandelseslegeme." @Citat kilde:Johannes Værge, sognepræst

@-Citat.12:"De værdier, som jødedommen sætter højt, er frihed til at praktisere sin kultur og religion, frihed til at være sammen med sin familie og dem, man i øvrigt holder af, frihed til at arbejde med dét, der er ens eget ... og frihed til at holde fri. Men materiel velstand er også en god ting."

@Citat kilde:Lene Andersen, jødisk forfatter og foredragsholder

@-Citat.12:"Statistiske oplysninger skal man ofte omgås med en vis varsomhed. Det gælder ikke mindst statistiske oplysninger om religionstilhørighed på verdensplan. I langt de fleste tilfælde vil der være tale om, at kriterier kan diskuteres, og at data slet ikke er solide og tilstrækkelige til andet end et kvalificeret skøn eller mere eller mindre grove generaliseringer."

@Citat kilde:Tim Jensen, lektor i religionshistorie, Syddansk Universitet

@-Citat.12:"Den sidste brosten er ikke kastet mod politiet. Eller, hvis vi skal bruge Lukas kapitel 18: Den ånd, der er blevet drevet ud, vandrer gennem vandløse steder for at finde hvile, men vender så tilbage til det sted, hvorfra den blev drevet ud. Og når den finder det fejet og prydet, henter den syv andre ånder, værre end den selv, så det sidste bliver værre end det første."

@Citat kilde:Ricardt Riis, tidligere sognepræst

@-Citat.12:"Det er en kendsgerning, at tilgivelse er mulig – selv for forbrydelser som svigt, overfald, udnyttelse og mord. Vent ikke til en anden dag. Begynd nu og kom videre med dit liv så hurtigt som muligt."

@Citat kilde:Sidsel Lyster, cand.theol.

I læserdebatten på religion.dk diskuteres lige nu bl.a. religiøs miljøetik og politiske præster. Klik ind på debat.religion.dk og giv din holdning til kende - eller send en e-mail til debat@religion.dk.