Dansk Supermarked på knæ: Muslimske særkrav er en del af en større plan

MED AFSTEMNING: Lad os slippe for at få andre menneskers religiøse præferencer stukket op i næsen i forbindelse med indkøb af vores dagligvarer, skriver lektor, cand.mag. Lone Nørgaard

Præsident Barack Obama.
Præsident Barack Obama. . Foto: Keld Navntoft.

Dansk Supermarked har foretaget en kovending: Nu tillader koncernen medarbejdere i kundevendte funktioner at gå med tørklæder. Det til trods for, at Højesteret for snart 10 år siden afgjorde, at supermarkedskædens beklædningspolitik ikke er diskriminerende, hvilket jeg som kunde har kunnet nyde godt af.

Forstået på den måde, at jeg er sluppet for at få andre menneskers politiske/religiøse præferencer stukket op i næsen i forbindelse med indkøb af vores dagligvarer. Derfor er det en rigtig dårlig beslutning, som Dansk Supermarked har truffet, og temmelig ufatteligt, at nogle få tørklædeklædte kvinders initiativ til at rejse en boykot mod Dansk Supermarked har fået kæmpen til at ryste på hånden.

LEDER: Ja til tørklæder - og kalot og kors

Dansk Supermarked forstår tydeligvis ikke den islamiseringsproces, der er i gang i Europa og Vesten i det hele taget en proces, man kun begriber, hvis man 1) har sat sig ind i islam og islams helligskrifter og islams 1400-årige historie og 2) går i helikopterperspektiv og kan se sammenhængen mellem blandt andet cirka 750 no go-areas i Frankrig, stormoskébyggeriet i Københavns nordvestkvarter, shariadomstole i England, bilafbrændinger i Stockholm og nødvendigheden af at beskytte fremtrædende islamkritikere 24 timer i døgnet. Tørklædet skal ses i denne større sammenhæng.

Sam Solomon og Elias Al Maqdisi peger i deres lille bog Al-Hijra: The Islamic Doctrine og Immigration (2009) på, at der findes en islamisk doktrin om migration, der stammer tilbage fra Muhammeds udvandring til Medina i år 622, der udgør det ideologiske grundlag for målet om erobring gennem migration. Briten Patrick Sookhdeo, der er direktør for The Institute for the Study of Islam and Christianity, er tidligere muslim, og ifølge ham foreligger der en mere eller mindre detaljeret køreplan for islamiseringen af Europa.

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked: Det handler ikke om religion

I 1980 udgav The Islamic Council of Europe en bog med titlen Muslim Communities in Non-Muslim States, som giver anvisninger på, hvordan muslimer skal leve i Vesten. De detaljerede og faseinddelte instruktioner til minoritetsmuslimer kan koges ned til følgende: I skal samle jer og organisere jer med det formål at etablere et levedygtigt muslimsk fællesskab baseret på islam (læs: sharia med islam kommer altid kravet om sharia).

Det er pligten for hver eneste muslim. I skal oprette moskeer, kulturcentre og islamiske skoler. Naturligvis skal piger og kvinder være iført hijab. I skal for enhver pris undgå at blive assimileret i majoritetsbefolkningen. For at undgå assimilation skal I gruppere jer geografisk og danne områder med så høj en muslimsk koncentration som muligt, og I skal stille religiøse (læs: politiske) særkrav.

Dansk Supermarked har med sin kortsigtede beslutning føjet spot til den skade, muslimske særkrav allerede i rigt mål har påført det danske samfund.

Lone Nørgaard, lektor, cand.mag., Normasvej 39, Frederiksberg