Prøv avisen

Islam truer Kosovo

Hvis Kosovo-albanerne erklærer deres selvstændighed, bør USA og Europa anerkende den nye stat, mener Madeleine Albright. – Foto: .

KOSOVOS FREMTID: Et selvstændigt Kosovo vil plante islam i der område i Europa, hvor kristendommens vugge stod

Vesten bør anerkende Kosovo som selvstændig stat, siger USAs tidligere udenrigsminister Madelaine Allbright. Ja, det er, hvad Vesten har lagt op til i mange år, så at islam med den Allah-givne sharia kan indføres på endnu et område af vor klode målet er jo én verden og én tro.

Vi husker Madelaine Allbrights daglige opfordring til krig mod vore kristne brødre og søstre i Serbien. Hun påberåbte sig menneskerettigheder, og hun blev ikke træt af at forkynde de uhyrlige overgreb mod de stakkels muslimske kosovo-albanere, og den 19. april 1999 berettede hendes udenrigsministerium, at næsten 500.000 albanere var forsvundet.

Med ildhu rasede hun om Vestens humanitære pligt til at gribe ind. FN var uvillig, men så fik hun sin vilje, idet hun fik sat hele NATOs krigsmaskineri i gang, og i tre måneder regnede bomberne ned over serberne med ikke mindre end 37.465 fly-missioner og ikke engang påsken blev respekteret.

De forsvundne albaneres antal var dog allerede den 16. maj reduceret til cirka 100.000. Senere til 44.000 og atter senere til 22.000 for til sidst at ende med det officielle tal 11.000. Men de internationale eksperter, som straks ilede til, fandt aldrig de forventede massegrave.

USAs krig byggede således på en solid løgn. FNs efterfølgende såkaldt fredsbevarende styrker så passive til, medens islamo-albanerne plyndrede og sprængte eller nedbrændte hundredvis af kristne helligdomme og tusindvis af kristne hjem, og FNs udsending erklærede, at han kunne intet gøre for at forhindre det. Madelaine Allbright anklager præsident George W. Bush for manglende forståelse for de forskellige landes historie og kulturbaggrund. Hvis hun selv havde haft mere kendskab til Balkans og især Kosovos historie, havde hun måske haft mere omtanke.

Madelaine Allbright anbefaler at anerkende hendes protegé, Kosovo, og hun planter således islam solidt, hvor kristendommens vugge stod i Europa, og hvor den har stået under blod, sved og tårer i 2000 år.

Hvad svarer Danmark? Hvad siger statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) og udenrigsminister Per Stig Møller (K)? Vil de uden at ryste på hånden blot tude som de ulve, de er iblandt, og som slikker dem mest? Eller vil de i 11. time støtte vore brødre og søstre, der har kæmpet, lidt og stridt for at bevare troen på den korsfæstede, døde og opstandne Jesus Kristus den tro og Herre, som er grundlaget for vor kultur og vore såkaldte værdier?

Jørgen D. Grønbæk, læge,
Holstebrovej 65,
Skive