Jøderne forlader Europa: Et trist tegn, der bør få os til at vågne op

Forlagsdirektør: Jøderne i Danmark er truet af rabiate islamister, dæmoniske kræfter, hvis strategi er religiøs etnisk udrensning, sådan som det sker i Mellemøsten. Hvordan vågner Danmarks lederskab op og begynder at forsvare vores værdier?

Rasmus Jarlov (K) får kalot på til demonstration mod antisemitisme i København. Demonstrationen blev afholdt som en reaktion på det stigende antal trusler og overfald på danske jøder.
Rasmus Jarlov (K) får kalot på til demonstration mod antisemitisme i København. Demonstrationen blev afholdt som en reaktion på det stigende antal trusler og overfald på danske jøder. . Foto: Søren Bidstrup.

”JØDER BLIVER I DANMARK trods stigende utryghed.” En skræmmende overskrift i Kristeligt Dagblad den 14. januar. Jøderne, vore danske landsmænd, har boet i Danmark i mange generationer. Flere hundrede år før vi fik muslimske indvandrere til Danmark.

Nu føler jøderne sig truet af rabiate islamister. Jøderne i Frankrig og en del andre europæiske lande føler sig ikke alene truet, men de immigrerer til Israel, hvor der er en regering, der vil forsvare deres liv imod terrorister.

Hvornår mon overskriften i aviserne kommer til at lyde: ”De kristne i Danmark forlader landet, på grund af chikane, forfølgelse, terror og mord”? Strategien fra islamisternes side er helt klar: religiøs etnisk udrensning, sådan som det sker i land efter land i Mellemøsten. Libanon, Tyrkiet, Irak, Syrien, Vestbredden, Gaza, Egypten under Mursi, Afghanistan, Iran, Golfstaterne med Saudi-Arabien i front, som er hermetisk lukkede lande for al anden form for religion end islam.

I alle disse lande flygter de kristne og jøderne på grund af muslimernes forfølgelser. Strategien er at rense disse nationer for de såkaldte vantro, anderledes troende, og som de ser som en hindring for islamisering. Islamisk Stat er et grusomt eksempel på virkeliggørelsen af denne strategi. Først denne etnisk religiøse udrensning. Dernæst overtagelse af magten i byområder, hvor der er et flertal af muslimer. Det sker allerede nu i visse storbyer i Europa, hvor målet er at oprette islamiske minisamfund og indføre sharialov for derefter gradvist at overtage magten i hele nationen.

Ved vold kan selv en lille gruppe omvælte en hel nation! Gennemføre en revolution, som det ofte er sket i verdenshistorien. ”Få galninge kan anrette stor skade”, skriver Kristeligt Dagblad i en anden artikel i samme avis.

Spørgsmålet er, hvem der vinder propagandakrigen om danskerne. Den islamistiske propaganda lykkes rigtigt godt. Sandheden bliver vendt på hovedet, og hvidt bliver sort, og sort bliver hvidt. Den ensidige kritik, der er i dansk presse af Israels forsvar imod terrorisme, når Israel forsvarer sig imod Hamas-terror i Gaza-konflikten, giver den islamiske propaganda vind i sejlene. Den fremmer islamiseringen af Danmark og inspirerer unge herboende muslimer til at drage i ”hellig” krig i Syrien og Irak under IS-faner.

Utænkeligt, vanvittigt eller fri fantasi vil mange sikkert mene! Muligvis? Det beror på Danmarks lederskab i fremtiden. Hvis vore værdier ikke betyder mere for os, end det kom til udtryk fra ledelsen i Söndrumsskolan i Halmstad i Sverige, hvor lederen af hensyn til muslimerne ikke ville hejse det svenske flag med korset i, så er kampen tabt på forhånd. Med en sådan eftergivende misforstået holdning til vore værdier vil det ikke tage mange år, før en islamisering af det danske samfund vil blive virkelighed.

Vi har ikke at gøre med rockere, besættere, hippier, yderliggående venstrekræfter eller andre døgnfluer, der kommer og går i det danske samfund. Nej, vi har at gøre med dæmoniske kræfter, der har indtaget land efter land i de seneste 1400 år over hele Jorden og forsat undertrykker millioner af mennesker, og som i vor tid er på fremmarch.