Er der en Cavlingpris på vej til TV2 for "Moskeerne bag sløret”?

For de fleste seere blev ”Moskeerne bag sløret” en øjenåbner i debatten. Her blev det verificeret, at moskeernes forkyndelse resulterer i menneskelig fornedrelse, gigantiske udgifter på statsbudgettet og indvandrere, der kapsler sig af i parallelsamfund, skriver Kristian Østergaard

 3”De korrupte imamer og salafister kan smadre landet på få år,” sagde integrationskonsulent Mohammad Rafiq i BT efter TV 2’s udsendelser ”Moskeerne bag sløret”.
3”De korrupte imamer og salafister kan smadre landet på få år,” sagde integrationskonsulent Mohammad Rafiq i BT efter TV 2’s udsendelser ”Moskeerne bag sløret”. . Anders Debel Hansen/Scanpix. Foto: Scanpix

Efter denne uge kan man tale om et før og et efter i islamdebatten.TV 2’ s serie ”Moskeerne bag sløret” har til overmål givet indblik i de sindelagskontrollerende moskéer, hvor muslimske kvinder bliver krænket, og hvor krænkerne tydeligvis føler sig krænkede over at blive foreholdt krænkelserne.

Med sukkersøde smil og nøje afstemt elskværdighed har moskéernes talsmænd nemlig forinden under-streget deres solidaritet med det danske samfunds værdier.

De skjulte båndoptagelser viser imidlertid, at imamerne undergraver det danske samfund. Med religiøse begrundelser dikterer disse mørkemænd, at muslimske kvinder ikke må være erhvervsaktive, at muslimske børn ikke må deltage i deres danske klassekammeraters fødselsdage, og at muslimske kvinder skal finde sig i tæv. ”Selvom din mand banker dig, så skal du huske at respektere ham alligevel,” lød anbefalingen.

Konfronteret med den usminkede virkelighed forsøgte imamer og talsmænd at tale uden om kritikken ved at tale sort.

MenTV 2’ s dokumentation var ikke til at misforstå eller betvivle: I moskéerne forfølger man afhoppere, banker genstridige på plads og opfordrer sine tilhængere til at benytte Danmark som dørmåtte. En af imamerne råder således TV 2’ s muldvarp: ”Du skal søge asyl og bagefter få førtidspension – det er lige så godt som 25 års arbejde! ”

Imamernes mange forsikringer om at overholde dansk lovgivning er derfor ikke alvorligt mente. De er derimod en manøvre til at dække over en dyb, indgroet modvilje mod det danske samfund. Eller som integrationskonsulent Mohammad Rafiq udtrykte det iBT : ”De korrupte imamer og salafister kan smadre landet på få år”.

På sin Facebook -profil konkluderer LA-politikeren Henrik Dahl oven på udsendelsesrækken: ”Prøv at forestille dig, at politik var ligesom naturvidenskabelig forskning. Så ville man sige noget i retning af: Nye data er yderst tæt på endegyldigt at bevise, at Politiken-hypotesen er forkert, og at Hedegaard-Jespersen-Pittelkow- hypotesen er korrekt. Og så ville man gå videre til næste, uafklarede problem”.

I Den Korte Avis tilkendegav Karen Jespersen og Ralf Pittelkow da også, at TV 2 ’s udsendelse gav anledning til at spørge halalhippierne: ”Hvordan hænger det, du går og siger, sammen med den alment tilgængelige viden om fundamentalistisk islam?”

Hvor længe skal vi tåle dem? Sådan sagde Cicero i sin tid om Catilina og hans kumpaner. Ja, hvor længe skal politikerne finde sig i at blive trukket om ved næsen af imamer, der siger ét til pressen og det modsatte til menigheden?

På TV 2 Nyhederne erklærede Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard (S), at hans tålmodighed med tvetungede imamer i alt fald var brugt op, hvorfor han øjeblikkeligt annullerede sin støtte til en stormoské i Aarhus.

Lektor Bent Hvorslev undrede sig dog i Morgenavisen Jyllands- Posten over, at udtalelserne om steningsstraf i ”Moskeerne bag sløret” er kommet som en overraskelse.

Den ”moderate” imam Abdul Wahid Pedersen har nemlig i årevis forherliget steningsstraf som en uopgivelig del af islam: ”Uantastet har han med sin troskyldige jyske dialekt prædiket disse grusomme stykker vildskab”.

Hvorslev ræsonnerer, at forskellen på kristendom og islam er forskellen på den korsfæstede Kristus og den krigsgale Muhammed. Eller det er forskellen på tro og tyranni. Her ligger Hvorslev på linje med en anden af ugens debattører.

Suzanne Bjerrehuus skriver således i Ekstra Bladet : ”Islam er problemet, fordi islam er en religion og en politik, der har støbt en oldgammel kvindeundertrykkende, mandschauvinistisk arabisk klan- og stammekultur i cement. Undertrykkelseskulturen er forlænget til evig tid, fordi den er helliggjort af Koranen.”

For de fleste seere blev ”Moskeerne bag sløret” således en øjenåbner i debatten. Her blev det verificeret, at moskéernes forkyndelse resulterer i menneskelig fornedrelse, gigantiske udgifter på statsbudgettet og indvandrere, der kapsler sig af i parallelsamfund. Er der mon en Cavling-pris på vej til TV 2 ?

Ugens debat skrives på skift af tidligere biskop i Aarhus og klummeskribent på Kristeligt Dagblad Kjeld Holm og præst og anmelder på Kristeligt Dagblad Kristian Østergaard. En af de to samler hver fredag op på og kommenterer en eller flere af ugens vigtigste værdidebatter