Prøv avisen
LUK

Det ser ud som om at du ikke er logget ind

Log ind for at dele artiklen

Glemt adgangskode? Klik her.

Debat

Radikale Venstre lader børnene betale for homoseksuelles rettigheder

DE RADIKALE bruger gerne deres energi på at bakke op om alverdens konstruerede familieformer, der kreeres for at tilfredsstille voksne menneskers fantasier. Men mens de glæder sig over de homoseksuelles rettigheder til at få afkom, lader de børnene alene, når prisen skal betales, mener Stig Grenov, landsformand for Kristendemokraterne

ET BARN HAR ifølge FN's børnekonvention ret til at kende sine forældre. Det støtter Kristendemokraterne. Desværre lader det til, at størstedelen af Folketinget med Radikale Venstre som frontløbere ikke respekterer dette

I P1 debat gjorde integrationsminister Manu Sareen (R) et stort nummer ud af, at han kæmpede for regnbuefamiliers ret til at dele forældremyndigheden mellem tre, fire eller fem voksne.

I radioen fremførte en homoseksuel, at han og hans kæreste havde gjort sig stor umage for at blande deres sæd før inseminationen af moderen. Derefter raflede de om, hvem der skulle bære barnets navn, så ingen vidste, hvem der var den egentlige donor.

TEMA: Læs alt om Kristendemokraterne

Men hvordan påvirker det et barn, når det er tabu at tale om, hvem der er den biologiske far? Det er en del af et menneskes identitet, man fratager børnene, for ”far” er altså andet end en leverandør af sædceller. Radikale Venstre kan diktere barnet at skulle leve med dette afsavn, men kan de også betale frustrationen?

AT VOKSNE MENNESKER i deres grænseløse egoisme gør krumspring for at omgå naturens begrænsninger, er vanvittigt. Det er svært nok at holde sammen som heteroseksuelt par. Men det bliver ikke lettere med tre, fire eller fem, der skal dele forældremyndigheden.

Det bliver igen barnet, der slides i stykker i juristeri og retssager mellem de mange voksne. Det er barnet, der kommer til at føle sig ansvarlig som det kit, der skal holde sammen på konstruktionen. Tager Radikale Venstre ansvar for barnets smerte, og stiller de gratis psykologhjælp til rådighed, når der skal ryddes op i miseren?

DE RADIKALE bruger gerne deres energi på at bakke op om alverdens konstruerede familieformer, der kreeres for at tilfredsstille voksne menneskers fantasier. Men mens de glæder sig over de homoseksuelles rettigheder til at få afkom, lader de børnene alene, når prisen skal betales.

Kristendemokraterne mener, at børn er blevet gjort til et forbrugsgode på linje med fladskærme og fødevarer. Sandheden er, at vi kan være heldige at få børn, men ingen har retten til et andet menneske. Det kræver i udgangspunktet to mennesker af hver sit køn at få børn. Uagtet hvor politisk ukorrekt det måtte være, mener Kristendemokraterne, at det er naturligt, og at det er den rette ramme for et barn selv at tage afsæt i.

Hvis køn virkelig ingen betydning har, så burde ligestillingsminister Manu Sareen tage konsekvensen og nedlægge sit eget ministerium. For den logiske konsekvens vil jo være, at det er underordnet, om der sidder få eller mange kvinder i Folketinget eller erhvervslivets bestyrelser.

Stig Grenov er landsformand for Kristendemokraterne