Vi må standse muslimsk indvandring

Der er masser af kristne flygtninge, som har hårdt brug for asyl i Danmark, og de vil belaste landet langt mindre, mener forfatter og oversætter Helge Hoffmann

Danske muslimer er blevet mere tro mod deres religion, hvilket vil betyde, at de bliver sværere at integrere i Danmark. Derfor bør vi standse den muslimske indvandring, mener Helge Hoffmann. Her ses syriske flygtninge.
Danske muslimer er blevet mere tro mod deres religion, hvilket vil betyde, at de bliver sværere at integrere i Danmark. Derfor bør vi standse den muslimske indvandring, mener Helge Hoffmann. Her ses syriske flygtninge. . Foto: Khalil Ashawi.

Danske muslimer er blevet mere tro mod deres religion. Hele 77 procent af dem mener nu, at Koranens forskrifter bør følges til punkt og prikke. Det viser en ny undersøgelse, som er blevet offentliggjort i Morgenavisen Jyllands-Posten.

Religionssociologer og andet godtfolk har prompte stillet sig i kø for at forklare os alle sammen, at det er der skam ikke noget foruroligende ved. Tværtimod vil det - på en eller anden mirakuløs måde, som man har svært ved at konkretisere - betyde, at danske muslimer bliver bedre integreret i Danmark.

Man skal vist have gået rigtig mange år på universitetet for på den måde at kunne konkludere præcis det modsatte af det umiddelbart indlysende.

At følge Koranens forskrifter er jo ikke bare et spørgsmål om personlig fromhed. Det er også et spørgsmål om at fremme en bestemt indretning af samfundet, i dette tilfælde altså Danmark.

Koranen forskriver sharia med al dens undertrykkelse af kvinder og ikke-muslimer og dens barbariske afstraffelsesmetoder.

Koranen kalder til kamp for islams verdensomspændende dominans.

Koranen forpligter muslimer til at bekæmpe ”de vantro”, der defineres som alle ikke-muslimer.

Koranen forskriver dødsstraf for den, der forlader islam, for eksempel til fordel for kristendommen.

Den muslim, der bekender sig fuldt og helt til Koranen, bekender sig altså dybest set også til alt dette.

Det indebærer selvsagt en stor fare for radikalisering - ja, det repræsenterer i virkeligheden en radikalisering. Og denne radikalisering giver sig ikke kun udslag i deciderede terrorhandlinger, som vi oplevede det tidligere på året. Den giver sig også udslag i foragt for det ”vantro” Danmark, chikane og trusler, hærværk og vold.

I ghettoområderne bliver politi og brandvæsen - repræsentanter for det vantro Danmark - stenet ud. Kvindelige politibetjente bliver hånet som ”danskerludere”, og politiet modarbejdes i en sådan grad, at man allerede har måttet opgivet at håndhæve landets love fuldt ud.

Muslimer, der konverterer til kristendommen, trues rutinemæssigt på livet. Kristne asylsøgere, der er flygtet fra muslimsk forfølgelse, oplever, at forfølgelsen fortsætter i Danmark. Muslimer indfører og afpatruljerer såkaldte shariazoner, hvor dansk lov og ret søges erstattet med Koranens forskrifter.

Jo flere muslimske indvandrere vi får, jo større vil disse problemer vokse sig. Man behøver blot at skele til vores naboland Sverige for at se, hvor galt det kan gå. Her har man formelig skovlet muslimske flygtninge ind i landet, og nu står Sverige i flammer. Der er al mulig udsigt til økonomisk sammenbrud og borgerkrig hinsidan.

Hvis vi skal undgå det samme her i landet, er vi ganske enkelt nødt til at standse den muslimske indvandring. Så enkelt er det, og politisk korrekthed må ikke forhindre os i at se det i øjnene. Det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe flygtninge. Der er masser af kristne flygtninge, som kunne have hårdt brug for asyl i Danmark, og de vil belaste landet langt mindre.

Det kan stilles meget enkelt op: På den ene side har du en ung, muslimsk mand, der har penge og ressourcer til at rejse op til den danske grænse og sige ”Asyl!”. På den anden side har du en kristen eller yazidisk enke med fem børn, som sidder i en flygtningelejr i den kurdiske del af Irak. Hun skal være glad, hvis bare hun kan afværge, at hun og hendes børn dør af sult eller kulde, og at hendes børn tages som sexslaver eller børnesoldater. Hun vil aldrig få en jordisk chance for at rejse til Danmark og bede om asyl.

Hvem vil du nu hjælpe? Jeg ved godt, hvem jeg vil hjælpe.

Helge Hoffmann, forfatter og oversætter, Ørslevklostervej 76, Højslev