Prøv avisen

Læser i risikogruppen: Sportsfolk skal også holde afstand

Regeringen og sportsklubberne burde blive enige om at undgå alt kontaktsport herunder håndbold og fodbold eller undgå kram og høje jubelråb på banen, skriver læser. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix og Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Kurt A. Nissen

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens egen holdning.

Vi skal alle vise samfundssind, også på banen, skriver Kurt A. Nissen

Håndbold- og fodboldspillere sender et sundhedsfarligt signal, når de spiller kampe. De krammer og råber, alt imens de danser rundt i ring. Hvorfor skal de ikke holde de samme regler som os andre, vi må ikke engang synge i kirken – hvor er fornuften, når vi snakker corona og smittefarer?

Er sportsfolk et særligt folkefærd, som fortjener særbehandling? Det synes jeg ikke, og det er uansvarligt, når de sådan selv udsætter sig for smittefare, som de også bringer med ud fra banen.

Jeg støtter regeringens forbud og henstillinger 100 procent, er selv i risikogruppen og passer meget på dagligt og har da også undgået at blive smittet, ser frem til at få vaccinen.

Regeringen og sportsklubberne burde blive enige om at undgå alt kontaktsport herunder håndbold og fodbold eller undgå kram og høje jubelråb på banen. Vi skal alle vise samfundssind, også på banen.

Jeg krammer ikke min familie, som jeg ikke omgås dagligt, vi vinker og savner hinanden, men sådan er det, og det er en lille pris at betale, hvis vi på den måde kan medvirke til at redde Danmark og vores kære.

Sportsfolk skal holde afstand og undlade at kramme, men helst undgå kampe og nøjes med træning, som kan klares uden råb og kram og med afstand.

Dette læserbrev er skrevet af Kurt A. Nissen, Landsgravvej 66, Slagelse