Hvorfor leger imamerne i Danmark stilleleg? Tyrkiet er ved at indføre statsautoriseret pædofili

Netop som man troede, det ikke kunne blive værre i Tyrkiet, lykkes det alligevel at nå endnu et nyt lavpunkt, skriver Lars Aslan Rasmussen (S)

Det nye lovforslag, som præsident Erdogan har fremlagt med sit parti, vil gøre det straffrit at voldtage mindreårige piger, så længe voldtægtsmanden gifter sig med dem.
Det nye lovforslag, som præsident Erdogan har fremlagt med sit parti, vil gøre det straffrit at voldtage mindreårige piger, så længe voldtægtsmanden gifter sig med dem. Foto: Presidential Press Office/Reuters/Ritzau Scanpix.

I DISSE DAGE fremlægger Tyrkiets præsident, Recep Tayyip Erdogan og hans islamiske parti (AKP) et lovforslag, der skal gøre det straffrit at voldtage mindreårige piger, så længe voldtægtsmanden bare gifter sig med dem.

Ja, selvom man troede, at det ikke kunne blive værre i Tyrkiet, så lykkes det alligevel at nå endnu et nyt lavpunkt.

Trods protester fra diverse menneskerettighedsorganisationer og kvindegrupper skal forslaget nok blive vedtaget, da Erdogan sidder på al magten i Tyrkiet, har tilintetgjort den frie presse og fængslet sine modstandere.

Med andre ord: Det engang så sekulære Tyrkiet vil nu indføre statsautoriseret pædofili.

OG HVAD SIGER ALLE DE MANGE imamer herhjemme så i de mange tyrkiske moskéer? Hvad siger den såkaldt moderate imam Fatih Alev, der er en stor tilhænger af Erdogan?

Hvad siger de mange andre imamer i diverse moskéer, der ellers altid plejer at være friske med en udtalelse, hvis det handler om Israel eller om, hvor synd det er for muslimer i Danmark?

SVARET ER: ABSOLUT INGENTING. Ikke én eneste har sagt fra.

Ingen har sagt noget om, hvorvidt straffrie voldtægter af mindreårige piger er i orden inden for islam.

Ingen af Erdogans mange tilhængere, som bor i Danmark, har ytret sig. Og det er næsten det værste, for den, der tier, samtykker som bekendt.

At der ikke er én eneste imam eller én eneste af Erdogans tilhængere, som bor i Danmark, der siger ”nu er det nok”, ja, det vidner om, at der åbenbart ikke er nogen nedre grænse for, hvad islamister er villige til at tillade, så længe det bare sker i islams navn.

Jeg græmmes.

Lars Aslan Rasmussen er medlem af Folketinget for Socialdemokratiet samt formand for Europarådet.