Kristeligt Dagblads debatskole: Hvad former os?

Kristeligt Dagblad inviterer unge i aldersgruppen fra 18 til 30 år til at deltage i Kristeligt Dagblads debatskole i foråret 2022. Læs mere og tilmeld dig her

Den offentlige debat mangler ofte et eksistentielt og værdimæssigt perspektiv. Måske mangler debattørerne? Nu inviterer Kristeligt Dagblad unge mellem 18 og 30 år til at deltage i avisens nye debatskole. Arkivfoto.
Den offentlige debat mangler ofte et eksistentielt og værdimæssigt perspektiv. Måske mangler debattørerne? Nu inviterer Kristeligt Dagblad unge mellem 18 og 30 år til at deltage i avisens nye debatskole. Arkivfoto. . Foto: Iben Gad.

Vil du være med til at præge samfundsdebatten? Og vil du gerne blive bedre til at debattere både mundtligt og skriftligt? Så er Kristeligt Dagblads nye debatskole for unge med interesse for tro, etik og eksistens noget for dig. Erfarne meningsdannere som Sørine Gotfredsen, Rune Lykkeberg, Anna Libak og Christoffer Emil Bruun vil bidrage til forløbet med indsigt og perspektiv. 

Vores fælles samfund kan ses fra forskellige vinkler. Økonomiske, sociale eller miljømæssige perspektiver på det fælles er velkendte. Men der mangler ofte et mere eksistentielt og værdimæssigt perspektiv. Måske mangler sproget og begreberne? Måske mangler debattørerne? 

”Debatten i dag er fyldt med hurtige holdninger og fastlåste argumenter. Den skriger på, at unge stemmer med mod og engagement bidrager til den fælles samtale med nyt liv og perspektiv,” siger debatredaktør på Kristeligt Dagblad, Johannes Henriksen

Derfor inviterer vi unge i aldersgruppen fra 18 til 30 år til at deltage i Kristeligt Dagblads debatskole. Forløbet finder sted i København, Vimmelskaftet 47, og afholdes over seks tirsdage og en weekend i februar-maj 2022 og afsluttes med fælles deltagelse i Folkemødet 16.-19. juni 2022. 

Det koster 1500 kr. at deltage, og ansøgningsfristen er den 1. december 2021. Ansøgning på max en side med lidt om dig selv, og hvorfor du gerne vil deltage, sendes til debatskole@k.dk