Prøv avisen

Sådan undgår du at være utro

"Sørg for at være fyldt godt op af sex, inden du tager til julefrokost. Så er der mindre chance for, at du får lyst til kollegaen," lyder et af rådene.

Årets julefrokoster er i gang, og med dem følger alle historierne om rindende alkohol og mindre kloge beslutninger. Og også sommetider utroskab. Parterapeut Ingrid Ann Watson giver dig her fem gode råd til at undgå sidespring

Ifølge parterapeut Ingrid Ann Watson er der - foruden bare at lade være - fem ting, man kan gøre, for at forebygge lysten til at være utro: 

1: Lad være med at drikke så meget. Alle overvejelser, man gør sig, når man er ved sine fulde fem, gør man ikke, når man er beruset.

2: Hav mands- eller kvindemod nok til at konfrontere din partner derhjemme om ting, der ikke fungerer, eller om fantasier, du gerne vil udleve. Lad være med at tænke, at de bliver kede af det – de bliver mere kede af at få at vide, at du har været utro.

3: Sørg for at være fyldt godt op af sex, inden du tager til julefrokost. Så er der mindre chance for, at du får lyst til kollegaen.
 
4: Lad være med at skændes, inden du tager af sted. Gem det, og brok dig i stedet til en ven eller veninde.

5: Husk, at alle er i besiddelse af en telefon i dag, og at alt kan optages. Både din pinlige optræden og kysseri i krogene.

... Og husk, at medierne overdriver. Det er ikke farligt at gå til julefrokost.