Prøv avisen
Video

TV: Khader og Wivel taler om forfulgte kristne

Klaus Wivel (tv.), forfatter til ”Den sidste nadver”, og Naser Khader (th.), der har skrevet ”Bekendelser fra en kulturkristen muslim”, talte om forfølgelse af kristne arabere i Mellemøsten med chefredaktør Erik Bjerager som ordstyrer på en af de største scener på BogForum. Foto: Petra Theibel Jacobsen

Emnet forfølgelser af kristne arabere i Mellemøsten trak mange tilskuere til Kristeligt Dagblads scene på årets BogForum i weekenden. Se eller gense samtalen mellem politiker Naser Khader og journalist Klaus Wivel

Bella Center var i weekenden fyldt med bogglade danskere på jagt efter et godt bogkøb eller en spændende samtale på en af de mange scener.

For første gang havde Kristeligt Dagblads Forlag også sin egen scene på bogmessen med en række af forlagets forfattere på programmet.

Et af de populære arrangementer havde emnet forfølgelse af kristne i Mellemøsten som tema. Et område, der har været underbelyst i medierne, men som fik masser af opmærksomhed i samtalen mellem politiker Naser Khader og journalist Klaus Wivel, der har skrevet bogen "Den sidste nadver" om forfulgte kristne arabere. 

Her kan du se eller gense samtalen, der blev styret af Kristeligt Dagblads chefredaktør, Erik Bjerager.