Billedserie: Magic Johnson og andre berømte adventister

Syvende Dags Adventistkirken fylder 150 i år. Her har vi samlet en række af kirkens kendte personer

Der findes over 16 millioner syvendedagsadventister i verden. Den amerikanske musiker Little Richard (født Richard Wayne Penniman i 1932) er rundet 80 år. Han var i 50'erne med til at definere rock'n'roll, og mange kender ham nok for hittet 'Tutti Frutti'. Samtidig er han også erklæret adventist. Denne billedserie har samlet nogle af hovedpersonerne.
Der findes over 16 millioner syvendedagsadventister i verden. Den amerikanske musiker Little Richard (født Richard Wayne Penniman i 1932) er rundet 80 år. Han var i 50'erne med til at definere rock'n'roll, og mange kender ham nok for hittet 'Tutti Frutti'. Samtidig er han også erklæret adventist. Denne billedserie har samlet nogle af hovedpersonerne. Foto: MEDIA PUNCHUNIMEDIASIPA Denmark

Vidste du, at Malcolm X, Prince og Little Richard alle har været tilknyttet Syvende Dags Adventistkirken?

Kirken blev grundlagt i Michigan i 1863, under stærk påvirkning af tidens forskellige dommedags-optagede bevægelser i USA.

Siden har kirken vokset sig enorm med over 16 millioner medlemmer verden over.

Dommedagsforventning er et helt centralt tema for adventistkirken, og 'advent' betyder også netop 'komme'.

I dag har adventisterne derfor ventet i over 150 år på verdens undergang og Jesu genkomst.

Men hvem er egentlig syvende dags adventister?

Her kan du se en billedserie om Syvende Dags Adventiskirkens kendte og berømte. Nogle af dem er vokset op med adventistkirken, men har senere valgt andre veje.

LÆS OGSÅ: 150 år med Syvende Dags Adventistkirken