Jobmarked

Faglig chef og sektorchef

Faglig chef og sektorchef for børn og unge 

Har du lyst til at være Blå Kors Danmarks faglige fyrtårn og drive vores børn og unge-sektor, som består af forskellige behandlingstilbud? Og kan du motivere til og implementere forandringer i tæt dialog med ledere og medarbejdere? Vi søger lige nu en fagligt stærk chef, der vil være med til at udvikle arbejdet i vores sociale hjælpeorganisation.
 
Udvikling på tværs af organisationen
Blå Kors Danmark er midt i en organisationsudvikling, som indebærer store krav til fagligheden i de ydelser, vi leverer. Du skal som faglig chef medvirke til, at kvaliteten af disse ydelser har et højt niveau hele vejen rundt – både på bo- og behandlingstilbud, på væresteder og i de mange øvrige aktiviteter, som Blå Kors Danmark driver over hele landet.
 
Som sektorchef får du desuden ansvaret for udvikling af børn og unge-sektoren med en række engagerede professionelle og frivillige medarbejdere.

En del af et stærkt team 
Selvom du træder ind i en meget selvstændig rolle, bliver du også en del af et stærkt team – chefgruppen - som du skal indgå i et vigtigt samarbejde med. 

Som faglig chef og driftschef arbejder du også tæt sammen med kvalitetschefen og vores kvalitets- og udviklingsafdeling. Sammen skal I stå i spidsen for videre faglige udvikling i hele organisationen. 

Kort om Blå Kors Danmark
Blå Kors Danmark er en professionel social hjælpeorganisation, der bygger på kristne værdier, og som hjælper udsatte børn, unge og voksne i Danmark. Vi er 550 ansatte, omkring 4.000 frivillige medarbejdere og har som organisation en samlet omsætning på 330 mio. kroner. 

Vi driver en lang række sociale tilbud fordelt på mere end 130 adresser over hele landet. Formålet med vores arbejde er at hjælpe mennesker, der er i nød på grund af for eksempel misbrug, hjemløshed, sociale eller psykiske udfordringer, ensomhed, økonomiske forhold m.m. 

Læs mere om vores arbejde på www.blaakors.dk/vores-arbejde 

Dine hovedopgaver
I dit arbejde som faglig chef og sektorchef i Blå Kors Danmark skal du:

 • Understøtte den faglige udvikling inden for alle driftsområder 
 • Skabe sammenhæng mellem Blå Kors Danmarks menneskesyn, værdier, tilgange og metoder
 • Stå for metodeudvikling og dokumentation
 • Give faglig sparring til daglig ledelse og lokale ledere
 • Sørge for projektkoordinering
 • Bistå med ledelsesmæssig sparring af ledere i børn og unge-sektoren 


Personprofil
Vi forventer, at du har en uddannelse som socialrådgiver, psykolog, diakon/pædagog etc. (minimum på bachelorniveau).

Derudover skal du have god indsigt omkring socialt udsatte og behandling af afhængighed og gerne erfaring med forebyggelse og/eller behandling inden for social- og sundhedsområdet.

Du skal:

 • Være god til at holde dig opdateret på området
 • Kunne arbejde selvstændigt
 • Have samarbejds- og indlevelsesevne
 • Have ledelseserfaring
 • Have personlig gennemslagskraft og samtidig evne at inspirere og motivere andre
 • Være resultatorienteret og formå at skabe resultater sammen med andre


Værdier og menneskesyn
Blå Kors Danmark har et værdigrundlag, som bygger på det kristne menneske- og diakonisyn. Som faglig chef skal du kunne medvirke til, at værdigrundlaget leves ud. Du bedes derfor i din ansøgning forholde dig til Blå Kors’ værdigrundlag. Læs mere på www.blaakors.dk/vaerdier-og-grundlag 

Ansøgning og ansættelse
Der er ansøgningsfrist den 2. februar 2021. Der forventes første samtalerunde den 9. februar. 

Tiltrædelse den 1. april eller snarest derefter.  

Der vil være en del rejseaktivitet forbundet med stillingen. Stillingen har pt udgangspunkt i Silkeborg. Der må dog forventes megen mødeaktivitet rundt om i landet.  Løn iht. Blå Kors Danmarks løn- og ansættelsesregulativer.

For yderligere oplysninger kontakt generalsekretær Christian Bjerre, mobil 29 68 96 67 eller på cbj@blaakors.dk.

 

Send ansøgning