Jobmarked

Organist/kirkemusiker

Til vore to landsbykirker i Græse og Sigerslevvester sogne i omegnen af Frederikssund søges en dygtig organist /kirkemusiker med tiltrædelse 1. december 2020 eller snarest derefter. Ansættelsen er på 11 timer.

Menighedsrådet søger en organist, der ser sin fremmeste rolle som kirkemusiker i kirkens gudstjenesteliv: Der søges en organist, der i særdeleshed forstår at understøtte menighedens salmesang ved de kirkelige tjenester samt ved de månedlige sognemøder for sognets ældre medlemmer. Vi afholder jævnligt Café-gudstjenester, hvor musikken spilles på kirkens flygel.

Vi er en kirke i udvikling. Der vil være mulighed for, at en ny organist kan tage nye initiativer efter aftale med menighedsrådet og med en tilsvarende opnormering af timetal.

Vi lægger vægt på et konstruktivt og imødekommende samarbejde både fagligt og praktisk.

Arbejdsopgaverne er:

  • Gudstjeneste hver søndag
  • Andre kirkelige handlinger fordelt over året, ca. 20 begravelser, 20 bryllupper, 10 konfirmationsgudstjenester og 10 lørdagsdåb


Vores ønsker til dig er: 

  • at du vil spille såvel traditionel kirkemusik som rytmisk musik på orgel, keyboard og flygel
  • at du er parat til at gå nye veje med musik og sang, såvel i gudstjenester som i kirkelige handlinger
  • at du er interesseret i kirkens liv og vækst

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest d. 10. november 2020 kl. 12. Ansættelsessamtaler samt prøvespil forventes at finde sted d. 17. november 2020

Læs hele stillingsopslaget på www.jobnet.dk eller på www.graesekirke.dk