Jobmarked

Vicegeneralsekretær

Blå Kors Danmark søger vicegeneralsekretær

Er du visionær, og kan du samtidig sikre driften? Har du blik for helheden og for den enkelte leder og medarbejder? Og vil du være en del af en organisation, hvor vi sammen arbejder for at hjælpe og skabe bedre forhold for udsatte børn og voksne i Danmark?

Vi søger en ny vicegeneralsekretær til Blå Kors Danmark, som har ledererfaring på et strategisk niveau og som deler vores sag og værdier og kan få andre til at brænde for dem.

Vicegeneralsekretæren indgår sammen med generalsekretæren i Blå Kors Danmarks daglige ledelse og har som udgangspunkt ansvar for vores hovedkontor og bo- og behandlingssektor, hvor vi tilbyder kortere eller længerevarende ophold til blandt andet mennesker med misbrug og hjemløse.

Du har desuden det overordnede ledelsesansvar for Blå Kors Genbrug i tæt samspil med sektorchefen. Vi har pt. 55 genbrugsbutikker, som er med til at skabe overskud til vores sociale hjælpearbejde.

Spændende lederstilling i en organisation

Vi tilbyder dig:

 • En spændende og afvekslende stilling på strategisk niveau
 • Kompetente og engagerede kollegaer, ledere og medarbejdere
 • En organisation i en spændende positiv udvikling
 • Gode ansættelsesvilkår
 • En yderst meningsfuld sag at arbejde for

 

Kort om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark er en professionel social hjælpeorganisation, der bygger på kristne værdier, og som hjælper udsatte børn, unge og voksne i Danmark. Vi er 550 ansatte, omkring 4.000 frivillige medarbejdere og har som organisation en samlet omsætning på 330 mio. kroner.

Vi driver en lang række sociale tilbud fordelt på mere end 130 adresser over hele landet. Formålet med vores arbejde er at hjælpe mennesker, der er i nød på grund af for eksempel misbrug, hjemløshed, sociale eller psykiske udfordringer, ensomhed, økonomiske forhold m.m.

Læs mere om vores arbejde på www.blaakors.dk/vores-arbejde

Personprofil

Vi forventer af dig, at du:

 • Har en videregående samfundsvidenskabelig/økonomisk uddannelse
 • Har betydelig ledelsesmæssig erfaring – formentlig på chefniveau
 • Deler Blå Kors Danmarks værdier
 • Har gode samarbejdsevner og kan begå dig på forskellige niveauer
 • Er en god opstarter og afslutter af opgaver
 • Kan motivere andre mennesker og være loyal overfor rammerne

 

Værdier og menneskesyn

Blå Kors Danmark har et værdigrundlag, som bygger på det kristne menneske- og diakonisyn. Vi forventer, at du som person kan identificere dig med det og leve det ud i dit arbejde. Du bedes derfor i din ansøgning forholde dig til Blå Kors’ værdigrundlag. Læs mere på www.blaakors.dk/vaerdier-og-grundlag
 

Ansøgning og ansættelse

Du søger jobbet via nedenstående link senest mandag 1. februar 2021 kl. 12.00. Husk at vedhæfte din ansøgning og dit CV samt kopi af kørekort.

Tiltrædelse den 1. april eller snarest derefter. 

Der vil være to runder af ansættelsessamtaler og DISC-profiltest. Første samtalerunde forventes afholdt den 11. februar 2021.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte generalsekretær Christian Bjerre på mobil 29 68 96 67 eller landsformand Dan Månsson på mobil 29264434.