Prøv avisen

Kåre Gade: Da jeg blev syg, gik jeg i gang med at rydde op

Kåre Gade har længe forberedt sig på den dag, hvor han ikke er her mere. Han har besluttet, hvilke salmer der skal synges til hans begravelse, og også hvad der skal stå på hans gravsten. Hør hvorfor i særudgaven af lydserien "Når jeg dør”. Foto: Leif Tuxen

Sidste år lå journalist Kåre Gade på sygehuset og blev kørt ind og ud af scannere. I den tid, hvor han var syg, forestillede han sig det værste, og det første han gjorde, da han blev udskrevet, var at sende sin kone i Ikea for at købe 20 papkasser. Og så begyndte han ellers at rydde op. Hør hvorfor i særudgaven af lydserien "Når jeg dør”

Journalist Kåre Gade har henover sommeren talt med en række kendte danskere om deres forhold til døden i lydserien "Når jeg dør".

I denne særudgave er rollerne byttet om.

Denne gang møder redaktør Joanna Vallentin nemlig Kåre Gade det sted, hvor han gerne selv vil begraves en dag.

De taler om, hvorfor Kåre Gade er så velforberedt, når det kommer til døden – så velforberedt, at han allerede nu har ryddet op og ud i alle sine ting, så der er "styr på det", inden han en dag siger endeligt farvel.

Tryk på play-knappen ovenover denne artikel og lyt med.

God fornøjelse!

Du kan også høre alle afsnit af lydserien "Når jeg dør" her:

Lyt også til alle afsnit af lydserien ”Når jeg dør” i Kristeligt Dagblads app.

Her finder du en guide, hvis du har brug for hjælp til at komme igang med at bruge vores app: k.dk/lydguide

Du er også altid meget velkommen til at kontakte kundeservice på abonnement@k.dk - så vender de tilbage hurtigst muligt.

Kåre Gade har allerede besluttet, hvilke salmer der skal synges til hans begravelse, og også hvad der skal stå på hans gravsten. Hør hvorfor i særudgaven af lydserien "Når jeg dør”, hvor redaktør Joanna Vallentin møder ham på Holmens Kirkegård, hvor Kåre Gade planlægger at få "et stort vedligeholdelsestungt gravsted". Foto: leif tuxen