Luthersk topleder prædikede på karismatisk lejr: Hvor ånden er friheden

Den kristne festival Sommeroase samler i disse dage over 3.000 gæster. Den åndelige frihed i Kristus kan ingen tage fra nigerianerne trods politisk ufrihed, lyder det fra præsidenten for Det Lutherske Verdensforbund

Vi længes efter politisk og religiøs frihed i Nigeria, men det forstyrrer ikke den åndelige frihed, vi har i Kristus, siger Musa Panti Filibus, der prædikede på karismatisk stævne. – Foto: Mikkel Berg Pedersen.
Vi længes efter politisk og religiøs frihed i Nigeria, men det forstyrrer ikke den åndelige frihed, vi har i Kristus, siger Musa Panti Filibus, der prædikede på karismatisk stævne. – Foto: Mikkel Berg Pedersen. .

Dette års kristne festival SommerOase 2022 er skudt i gang på Bygholm Landbrugsskole i Horsens. Lidt over 3.300 deltagere er allerede landet, og flere forventes at ankomme i løbet af ugen.

Alle aldersgrupper er repræsenteret, og på eventpladsen er der gang i arrangementstelte og madboder omsluttet af bakker, marker og skov. Sidstnævnte spiller netop en rolle for dagens første arrangement: En gudstjeneste i skoven.