Maja Lisa Engelhardt vil være en modvægt til alt det onde i nyhederne

Kunstmaleren Maja Lisa Engelhardt nægter at lade tidens kriser styre sit liv. Hun vil i stedet arbejde for det gode

"Jeg mener, at den bedste måde at blive et lykkeligt menneske på, er ved at sætte sig ned og lære at være tavs og give plads til øjeblikket," siger Maja Lisa Engelhardt.
"Jeg mener, at den bedste måde at blive et lykkeligt menneske på, er ved at sætte sig ned og lære at være tavs og give plads til øjeblikket," siger Maja Lisa Engelhardt. . Foto: Henning Bagger/BAG/Ritzau Scanpix.

Hvad er det værste ved den her tid?

Det er værste er, at den negative presse har fået en så stor rolle. Hvis folk hører nyheder dagen igennem, bliver de banket sønder og sammen med frygt. Der er intet positivt at hente. Selv hvis der er en lille spire af noget positivt, bliver den hurtig kvalt. Jeg hører nyheder om morgenen og en gang om aftenen og har besluttet, at de ikke må være væsentlige for min dags forløb. Vi hører jo om de frygteligste ting helt fra den anden side af verden. Der skal et godt helbred til ikke at lade sig sluge af den negative malstrøm, det er. Men jeg vil det gode, og jeg vil være med til at udbrede det gode og være en modvægt til alt det andet.