Tidligere børnevært skal stå for tv-gudstjenesten: Jeg ser frem til at inspirere seerne til selv at tage stilling til, hvad de tror på

Fremover bliver det den tidligere børnevært Sofie Østergaard, som toner frem på skærmen, når Danmarks Radio hver søndag sender tv-gudstjeneste

"Jeg ser frem til åbne, ægte og dybe samtaler med mine gæster, der forhåbentlig vil inspirere seerne til selv at tage stilling til, hvad de tror på," siger Sofie Østergaard om sin nye værtsrolle på tv-gudstjenesten.
"Jeg ser frem til åbne, ægte og dybe samtaler med mine gæster, der forhåbentlig vil inspirere seerne til selv at tage stilling til, hvad de tror på," siger Sofie Østergaard om sin nye værtsrolle på tv-gudstjenesten. . Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix.

Bærer man rundt på et brændende ønske om at introducere familiens yngste for gudstjenestens bønner og liturgi, men har svært ved at lokke dem væk fra Gurli Gris og MGP, er der gode nyheder i horisonten. Fra den 21. august bliver journalisten Sofie Østergaard vært for tv-gudstjenesten på Danmarks Radio.

Hvis navnet ikke ringer en klokke, kan man trygt placere de yngste foran skærmen, når tv-gudstjenesten vender tilbage fra sommerferie, for Sofie Østergaard begyndte sin tv-karriere som først børnevært på DR Ramasjang i 2009 og siden som vært på børneprogrammerne ”Sommer Summarum” og ”MGP” og familieprogrammet ”Versus”.