Prøv avisen

Brøndby får hjælp af healer

Det går skidt for Brøndy IF. Så skidt, at der nu hidkaldes engle for at hjælpe den kriseramte klub. Her er det Thomas Rasmussen, der græmmer sig i kampen mod AaB i sidste uge. -

Brøndby IF får nu hjælp af healer, der vil tage kontakt til ærkeenglene for at redde det kriseramte fodboldhold

Det er normalt helt i strid med reglerne at sætte 15 mand på et fodboldhold. Men mon ikke, at Dansk Boldspil-Union vil gøre en undtagelse, når de fire ekstra spillere er ingen ringere end de fire ærkeengle.

Det er i hvert fald, hvad healeren Sosha Lillielys Gornitzka håber på, efter at hun er blevet kontaktet af Brøndby Support, fanklubben bag fodboldholdet Brøndby IF.

Med sølle 6 point efter 10 kampe er det tidligere danske tophold i alvorlig krise. Men krisen kan vendes, forklarer Sosha Lillielys Gornitzka, som ud over at spille harpe beskriver sig selv som både healer, clairvoyant, inka-præstinde, druide samt aura-soma-terapeut.

Det er sandt, at Brøndby Support har bedt mig om hjælp, og jeg er faktisk allerede i fuld gang, men har aftalt med fanklubben, at jeg ikke går offentligt ud med det hele endnu, siger Sosha Lillielys Gornitzka.

Fra sin bopæl og arbejdsplads i Bryrup syd for Silkeborg kan det umiddelbart virke, som om at der er lidt langt til de hårdt pressede fodboldspillere på den københavnske vestegn. Men det hele handler om at overføre energier, blandt andet ved hjælp af engle, lyder det fra Sosha Lillielys Gornitzka.

Hvordan jeg helt præcis vil hjælpe Brøndby-spillerne, vil vi først offentliggøre senere. Men jeg kan sige, at jeg generelt arbejder med engle. Jeg vil kalde de fire ærkeengle Mikael, Gabriel, Rafael og Uriel til mig. Engle har jo evnen til at transformere energi til lys, og det er blandt andet noget af det, der kan hjælpe fodboldholdet, siger Sosha Lillielys Gornitzka.

En undersøgelse, foretaget af analyseinstituttet Zapera for Kristeligt Dagblad for nylig, viste, at 43 procent af alle danskere tror på engle. Men trods sin nære kontakt til engleverdenens største kendisser, de fire ærkeengle, giver Sosha Lillielys Gornitzka ingen resultatgaranti af sin behandling.

Det kan jeg ikke. Og for mig handler det heller ikke om, hvorvidt holdet vinder eller taber. Det stikker dybere end det, lyder det fra Sosha Lillielys Gornitzka, som dog næppe får fuld støtte til den holdning hos fanklubben for den kriseramte fodboldklub, der aktuelt er placeret under nedrykningsstregen.

rasmussen@kristeligt-dagblad.dk