Prøv avisen

Datter afviser sammensværgelse mod Faderhuset

Sophia Evensen anklager sin mor, Ruth Evensen, for at have fordrejet storhedsvanvid. Hun opfordrer nu igen politikerne til at gribe ind over for Faderhuset. - Foto: Mette Frandsen

Sophia Evensen svarer nu igen på Ruth Evensens beskyldninger om en sammensværgelse mod Faderhuset

Ruth Evensen afviste for nylig alle anklager mod hende og Faderhuset, da hun optrådte i '21 Søndag' på DR1. Hun udtalte her, at hun er offer for en sammensværgelse, som blandt andre hendes egen datter står bag.

Det afviser Sophia Evensen nu i et nyt brev til Folketinget. Hun kalder her Ruth Evensens optræden i tv for bedragerisk.

- Ruth Evensens bedrageriske fremtræden er kvalmende, når man ved hvordan hun virkelig er, når kameraerne er borte, skriver Sophia Evensen i sit brev til Folketinget.

Hun mener ikke, at man fik et rigtigt billede af virkeligheden, da Ruth Evensen blev filmet sammen med andre medlemmer af Faderhuset i Bandholm, hvor de bor i dag.

- For at kunne gennemskue den systematiske hjernevask i Faderhuset er det nødvendigt at bruge mere tid end bare en gudstjeneste der, og man er nødt til at gå bag facaden. Noget, ingen undersøgelser har været i stand til at gøre hidtil, skriver hun.