Efter tragedien: 450 sørgede i Havdrup Kirke

Trafikulykken, der kostede fire unge mænd livet, fik sognepræst Kristine Stricker Hestbech til at åbne kirken, hvilket mange benyttede sig

På Køgevej syd for Roskilde natten mellem lørdag d. 25. og søndag d-26 februar 2012 kørte fire unge mænd galt og blev dræbt. Da sognepræst Kristine Stricker Hestbech i Havdrup søndag fik den tragiske melding om de fire unge drenge, der var kørt i døden, tog hun en hurtig beslutning om at holde åben kirke.
På Køgevej syd for Roskilde natten mellem lørdag d. 25. og søndag d-26 februar 2012 kørte fire unge mænd galt og blev dræbt. Da sognepræst Kristine Stricker Hestbech i Havdrup søndag fik den tragiske melding om de fire unge drenge, der var kørt i døden, tog hun en hurtig beslutning om at holde åben kirke. Foto: Andreas Beck Denmark.

Da sognepræst Kristine Stricker Hestbech i Havdrup søndag fik den tragiske melding om de fire unge drenge, der var kørt i døden, tog hun en hurtig beslutning om at holde åben kirke.

Det skriver DAGBLADET Køge.

- Folk må ikke stå og flagre ude på landevejen med deres sorg. Det er her, kirken kan træde ind, og hvor man kan vende sine tanker. Derfor besluttede jeg at åbne kirken mandag og tirsdag, hvor der var stille musik og mulighed for lystænding samt skrive bønner, fortæller sognepræsten.

LÆS OGSÅ: Unge dræbt i trafikulykke

Det var et tilbud, familie, byens borgere og bekendte af de fire drenge tog i mod.

MINDET:  Tænd lys og skriv mindeord for de dræbte og deres pårørende

Mandag var der 400 i Havdrup Kirke og tirsdag 50.

De fire drenge, Sebastian Holm Hansen, Kenni Koustrup Offersen, Christian Nielsen og Martin Due, bisættes på lørdag klokken 14 i Roskilde Domkirke.

KILDE: Dagbladet Køge