Prøv avisen

Efterlyses: Gode fotos fra troens univers

Sognepræst Sussie Foged vasker fødder på deltagere på Nibe Festival i 2009. Billedet var med i fotokonkurrencen ”Med troen på ferie” i 2009. – Foto: Christian Roar Pedersen

Religiøse billeder vil fylde i Kristeligt Dagblad den næste måned, hvor stor fotokonkurrence holdes

Hvad er et godt billede af tro?

Det spørgsmål har mange af Kristeligt Dagblads læsere holdninger til. Og det spørgsmål opfordrer avisen nu alle til at besvare ved at indsende et foto til fotokonkurrencen ”Med troen på ferie”, der løber af stablen i juli.

Det kan være et billede fra det danske sommerland eller fra ferien under sydlige himmelstrøg. Det væsentlige er, at motivet fortæller noget om det religiøse liv, der leves der, hvor man er.

Konkurrencen er åben for bidrag den næste måned, og de bedste billeder præsenteres løbende i avisen, både på papir og på k.dk.

For at kunne få sit foto i Kristeligt Dagblad er det vigtigt som deltager at beskrive præcist, hvad der foregår på billedet, hvor det er henne, og hvilke personer der kan ses.

Hvis man vil have hjælp til at finde de rette motiver, kan man lade sig inspirere på www.kristeligt-dagblad.dk/ferie, hvor der ligger mange farverige billeder, som tidligere har været tilmeldt konkurrencen.

Det er niende år i træk, at fotokonkurrencen sættes i gang.

Igen i år trækkes der lod om præmier blandt dem, der indsender fotos. Hvis man er fotografen bag det motiv, der til sidst vinder læsernes afstemning på k.dk, kan man vinde en lækker Huawei Y5 smartphone med et fem megapixel-kamera.