Komiker indtager DR Kirken

De næste fire søndage vil tv-gudstjenesterne på DR blive afholdt af sognepræst Merete Ørskov, som har inviteret sin komiker-mand med i kirken

Sognepræst Merete Ørskov og komiker Anders Ørskov kan opleves ved oktober måneds tv-gudstjenester. -
Sognepræst Merete Ørskov og komiker Anders Ørskov kan opleves ved oktober måneds tv-gudstjenester. -. Foto: DR/PR.

- Jesus døde en lidt træls død, men dengang havde man heller ikke de hjælpemidler, man har i dag. I USA giver de dem en smart lille sprøjte med farvel-medicin.

Sådan vil det lyde ved DR's tv-gudstjeneste 19. oktober ifølge DR Kirkens hjemmeside. Budskabet kommer fra den selvbestaltede coach Elrik Nørmo, som gæster DR Kirken de kommende fire søndage.

Men Elrik Nørmo er ikke en rigtig coach. I virkeligheden er han komikeren Anders Ørskov, som er gift med sognepræst fra Ringkøbing, Merete Ørskov. Merete Ørskov står for oktober måneds tv-gudstjenester på DR, og hun har inviteret sin komiker-mand - i rollen som coachen Elrik Nørmo - med i kirken.

- I spilder alt for meget tid på at gå i kirke søndag efter søndag, for I kunne få noget meget bedre på et weekendkursus med coaching - for eksempel hos mig!, lyder budskabet fra Elrik Nørmo på søndag, men Merete Ørskov er uenig i mange af hans bandbuller.

Sognepræst Merete Ørskov og komiker Anders Ørskov kan opleves ved oktober måneds tv-gudstjenester. -
Sognepræst Merete Ørskov og komiker Anders Ørskov kan opleves ved oktober måneds tv-gudstjenester. - Foto: DR/PR