Prøv avisen
Med troen på ferie

Fotokonkurrence: Lad andre få glæde af dine billeder af troen

Med en grøn vandkande i hånden kom denne nonne gående hen ad gaden i den italienske by Assisi, da hun blev fotograferet af vinderen af fotokonkurrencen Med troen på ferie 2018. – Foto: Henrik Sørensen

I dag begynder en fotokonkurrence, der stiller religiøse billeder til skue. Alle kan deltage

Når man er ude og rejse, møder man nogle gange syn, der er så imponerende, at man gerne vil have, at flere mennesker kunne se det. Og netop det bliver muligt den næste måned, hvis man har religiøse motiver på telefonen eller kameraet med sig hjem fra ferie. Kristeligt Dagblad åbner nemlig i dag for konkurrencen ”Med troen på ferie”. Det betyder, at alle kan indsende fotos af originale kirker, farverige munke eller andre religiøse udtryk, der gør indtryk fra sommerferien 2019.

Over den næste måned bringes løbende et udvalg af dem. Fra den 3. august kan læserne stemme på de 10 finalister, som dommerpanelet har udvalgt. Og torsdag den 15. august offentliggøres vinderen i Kristeligt Dagblad.

Det er 10. gang, avisen holder konkurrencen, og erfaringen er, at mange får glæde af at se gode billeder fra læsernes vej gennem sommeren. Sidste år vandt et foto af en nonne, som kom gående med en grøn vandkande i den italienske by Assisi. Og året før var det et øjeblik fra en vielse på en spejderlejr, der løb af med sejren.

Så mange slags fotos har en chance. Det er bare at gribe telefonen eller kameraet, skyde og sende et billede til feriefoto@k.dk. Man kan også opfordre børn, børnebørn og venner til at deltage i konkurrencen. Vinderen får et gavekort til stormagasinet Magasin på 2000 kroner. Læs mere om konkurrencen og se indsendte billeder på www.religion.dk/feriefoto-2019.