Prøv avisen

Nu kan du få de vigtigste historier om kirke og tro samlet ét sted

Flere eksperter peger på, at unge gennem medier, popkultur og deres hverdag er blevet mere bevidste om religion. Nu samler Kristeligt Dagblad de vigtigste historier om kirke og tro i et ugentligt nyhedsbrev. Foto: Paw Gissel

Alle taler om religion. Vil du snakke med? Med et ugentligt nyhedsbrev giver Kristeligt Dagblad dig fremover de vigtigste historier og begivenheder fra troens verden

Hvad handler næstekærlighed om i dag? Hvorfor vælger tre ud af fire unge danskere at blive konfirmeret? Hvilken politisk betydning har pavens rejser rundt i verden? Og hvordan forandrer religionen sig globalt?

Der er et stigende fokus på religionens betydning politisk, kulturelt og eksistentielt.

Fremover kan du få alle ugens vigtigste historier om kirke og tro fra ind- og udland samlet ét sted.

Klik her for at abonnere på Kristeligt Dagblads nyhedsbrev om kirke og tro

Hver fredag præsenterer Kristeligt Dagblads kirke og tro-journalister dig for et nyhedsbrev med de bedste nyheder og begivenheder fra troens verden.

Som modtager af nyhedsbrevet er du altid opdateret på den seneste udvikling inden for tro og religion.

Uanset om du er interesseret i den skarpe nyhed, det personlige interview eller den perspektivrige baggrund om religionens globale betydning.

I nyhedsbrevet vil du også kunne læse om kommende foredrag, koncerter og debatarrangementer samt få overblik over de vigtigste kirke- og kirkepolitiske begivenheder.

Interesseret? 

Klik her og modtag dit første nyhedsbrev om kirke og tro allerede i eftermiddag