Præst: Homoseksuelle skal tatoveres med advarsel

Homoseksuelle skal tatoveres med en sundhedsadvarsel på bagdelen lig de små mærkater på cigaretpakker, lyder det fra engelsk præst

En engelsk præst foreslår, at alle homoseksuelle får en tatovering med en sundhedsadvarsel. -
En engelsk præst foreslår, at alle homoseksuelle får en tatovering med en sundhedsadvarsel. -. Foto: Modelfoto.

'Homoseksualitet er sundhedsskadeligt'.

Det skal tatoveres på bagdelen af alle homoseksuelle, mener den britiske præst Peter Mullen fra Church of England.

I stil med mærkaterne på cigaretpakker, skal homoseksuelle udstyres med en sundhedsadvarsel, lyder det fra Peter Mullen på en blog, hvor han beskriver homoseksualitet som 'en dødbringende sygdom', skriver The Daily Telegraph.

- Lad os gøre det obligatorisk for homoseksuelle at have deres bagdele tatoveret med sloganet 'homoseksualitet kan ødelægge dit helbred alvorligt' og deres kinder med 'oralsex dræber', skrev Peter Mullen på en blog.

Han mener, at homoseksualitet er 'klart unaturligt, en perversion og fordærvelse af de naturlige instinkter og hengivenhed'.

Hans indlæg er blevet fjernet, og biskoppen i London, Richard Chartres, kalder det 'yderst krænkende'. Men selvom Peter Mullen risikerer en disciplinærstraf, insisterer han på, at der ikke er noget galt med udtalelserne.

- Jeg skrev nogle satiriske ting på min blog, og enhver med en smule humor eller en forståelse af traditionen for engelsk satire ville med det samme se, at det er muntre jokes, siger Peter Mullen.