Prøv avisen
Interview

Sidste års vinder af Kristeligt Dagblads Initiativpris: Det åbnede mange døre

Familienetværket er Citykirken og Blå Kors’ diakonale initiativ, der holder fællesspisning og forskellige andre aktiviteter for trængte familier. Og det har de frivillige kunnet gøre endnu mere, efter de løb af med sejren i Kristeligt Dagblads konkurrence for et år siden. Foto: Emil K. Andersen

Vi har igangsat aktiviteter i ni nye byer, siden vi vandt Kristeligt Dagblads Initiativpris, siger sidste års vinder. Dette års vinder offentliggøres i morgen

Et smil breder sig på Tabita Jørgensens læber, når hun tænker tilbage på sidste år, da Familienetværket vandt Kristeligt Dagblads initiativpris. Hun er en af arrangørerne bag Familienetværket, der hver måned tilbyder mad og aktiviteter til trængte familier i området omkring Bispehaven i Aarhus.

”Det var fantastisk! Man bliver så glad for at vinde sådan en pris, fordi det arbejde, Familienetværket gør, hjælper så mange mennesker i nød. Det, vi gør, er at sprede lys i det mørkeste af det mørkeste, og vi hjælper mennesker, der lever på bunden af samfundet.”

Familienetværket er Citykirken og Blå Kors’ diakonale initiativ, der holder fællesspisning og forskellige andre aktiviteter for trængte familier. Og det har de frivillige kunnet gøre endnu mere, efter at de løb af med sejren i Kristeligt Dagblads konkurrence for et år siden.