Prøv avisen

Texas-præst og kone sætter sengen på taget og taler om sex

Præsteparret Ed og Lisa Young leder en af de 10 største kirker i USA, og i denne uge vil de tale med nysgerrige om sex. På en utraditionel måde - de flytter sengen op på taget af deres hus. (Foto: -Sexperiment.com)

Hav sex hver dag i en uge og oplev Guds plan om nærhed i ægteskabet, siger indflydelsesrigt amerikansk præstepar, der vil flytte sengen til taget af deres hus i 24 timer

Gud skabte sex, og ægteskabet styrkes, når man ofte dyrker erotikken.

Sådan lyder budskabet fra den toneangivende evangelikanske Texas-præst Ed Young, som i denne uge sammen med sin kone, Lisa, vil flytte sengen op på taget af deres hus for at tale om sex og samliv med nysgerrige.

Begivenheden vil blive vist live på internettet.

LÆS OGSÅ: Seksualitet i de fem store verdensreligioner

Præsteparret, der sammen leder megakirken "Fellowship" i Grapevine nær Dallas, Texas, har for nylig udgivet bogen "Sexperiment".

Bogens hovedpointe er, at kristne ægtepar skal gøre forsøget at dyrke sex hver dag i en uge og dermed opleve Guds "sande plan for intimitet og nærhed i ægteskabet".

"Vi tror fuldt og fast på, at familien er det bedste sted at tale om sex, og at kirken er det næstbedste sted at tale om sex,", siger Lisa Young til CNN og fortsætter:

"I alt for lang tid har kirken været tavs om et emne, som Gud ikke tav om. Han er seksualitetens ophavsmand, så hvorfor skulle vi ikke, i kirkens kontekst, tale om noget, som Gud ikke var flov omkring?"

LÆS OGSÅ: Sex må prioriteres højere end rengøring på toilettet

"Fellowship"-kirken er en af de ti største i USA. Kirken har omkring 20.000 medlemmer.

Det understreges i øvrigt, at der i løbet af de 24 timer med sengen på taget af huset ikke vil blive praktiseret, hvad der prædikes.

STORT TEMA
: Erotik