Alex Ahrendtsen: Venstrefløjen hader kristendommen

Kristendommens kernebudskab er næstekærlighed. Hvorfor i alverden må vore små børn ikke lære om dette? spørger Alex Ahrendtsen fra Dansk Folkeparti

”Kristendommens kernebudskab er næstekærlighed. Hvorfor i alverden må vore små børn ikke lære om dette?”, spørger Alex Ahrendtsen (DF). – Model
”Kristendommens kernebudskab er næstekærlighed. Hvorfor i alverden må vore små børn ikke lære om dette?”, spørger Alex Ahrendtsen (DF). – Model. Foto: Ritzau Scanpix.

John Rydahl fra Religionslærerforeningen foreslog for nylig at omdøbe kristendomsfaget til religion og gøre det til et multikulturelt fag. De røde partier inklusive Radikale Venstre har tidligere foreslået det, da vi drøftede fagets fremtid i folkeskoleforligskredsen, og de støttede naturligvis John Rydahl.

Hvorfor i alverden vil de røde af med kristendomsfaget i folkeskolen? Kristendommens kernebudskab er næstekærlighed. Hvorfor i alverden må vore små børn ikke lære om dette, men skal i stedet høre om islams rædsler eller hinduismens blindgyder? Danmark er et dejligt land, fordi kristendommen stadig er til stede. Hvis de røde havde haft held til at udrydde den herhjemme, så ville vi have haft et elendigt og kærlighedsløst samfund.

Det er altså rigeligt, at skoleelever får kendskab til andre religioner i de ældste klasser, sådan som det står i folkeskoleloven. Kan man som forælder ikke lide det, har man mulighed for at få sit barn fritaget. Det er der kun 1,3 procent, der har benyttet sig af.

Så der er med andre ord intet folkeligt pres for at få ændret tingene. Med andre ord henter de røde deres kamp mod kristendomsfaget fra deres had til kristendommen.

De rødes had til kristendommen er gammelt, og det er ideologisk. Kommunismen, socialismen og nationalsocialismen er verdslige religioner, der tilbyder frelse på jorden. Kristendommen er derfor en naturlig konkurrent, fordi den prædiker det modsatte. Der er ingen frelse på jorden, kun i det hinsidige. Derfor har disse tre venstreorienterede bevægelser siden deres fødsel bekæmpet kristendommen.

Man kan godt være rød og kristen på samme tid. Der er mange præster, velsagtens hovedparten, der er røde. Men jeg kan godt undre mig, al den stund at venstreorienterede bevægelser har bekæmpet kristendommen – enten ved vold og tvang, eller ved lovmæssige tiltag eller forslag, der skal begrænse kristendommens indflydelse.

Så måske skulle præsterne feje politikken helt ud af kirken. Det ville gå hårdt ud over de røde, men det ville være til gavn for Danmark.