Charmen i teaterforestilling om de formative år gør det nemt at tilgive, at handlingen ikke er så original

”Jeg er mig” på Team Teatret i Herning charmerer med fine skuespilpræsentationer, tempo og timing i iscenesættelsen

De tre skuespillere Line Vejgaard Kjær (tv.), Stig Reggelsen Skjold og Marie Vestergård Jacobsen fungerer utrolig godt sammen og har en sikker timing og fornemmelse for hinanden i deres spil.
De tre skuespillere Line Vejgaard Kjær (tv.), Stig Reggelsen Skjold og Marie Vestergård Jacobsen fungerer utrolig godt sammen og har en sikker timing og fornemmelse for hinanden i deres spil. . Foto: Mingo Photo.

Så står man der til reunion med den gamle folkeskoleklasse med paphat på hovedet, alkohol i bægeret og alt for mange knuder på tungen. Det er den akavede virkelighed for de tre venner Chris, Maja og Anso. De fandt hinanden i ungdommens skoletid, men mistede kontakten, og i forestillingen ”Jeg er mig” på Team Teatret i Herning genbesøger vi fortiden i selskab med dem. 

Rebekka Bentzens scenografi er enkel og virkningsfuld. En skaterrampe i baggrunden bruges til at løbe på og glide ned ad, mens flere af forestillingens samtaler foregår siddende på toppen af netop rampen. I forgrunden er der en bænk, og i venstre side et basketballmål. Et stort spejl rulles også ind på scenen, hvor der sidder små gule post-its med skrevne ord på, som det dog er svært at læse.