En præst og forfatter finder sammen. Og så sker dette

Karsten Møller Hansen og Tomas Lagermand Lundme er midt i livet og skriver til hinanden om magtes- og meningsløshed, om tro, håb og kærlighed. Man får lyst til at spørge, om de måske kunne overveje at blive ens egne pennevenner?

En præst og forfatter finder sammen. Og så sker dette

To mænd sætter sig ned, skriver breve til hinanden og udgiver senere deres korrespondance. Det er et velkendt koncept, afprøvet af virkeligheden gennem århundreder, først med fjer, blæk og postvogn, nu flygtigt og digitalt, og i bedste fald fungerer det. Som her, hvor præst i Tårnby Karsten Møller Hansen og forfatter, dramatiker og billedkunstner Tomas Lagermand Lundme i 2021 udveksler tanker om stort og småt.

Når man selv har tilbragt en barn- og ungdom i brevskrivningens tegn, først med pennevenner høstet i ’Lillebror-bladet’ og ’Min hest’, senere med familie og kærester som au-pair og udvekslingsstudent i en analog verden, så ved man, at formen bærer begrænsningen i sig. En korrespondance er i sagtens natur abrupt, muligheden for længere meningsudvekslinger begrænset, og risikoen for, at der går spørgsmål-svar i den, overhængende.