Find din foredragsholder

Er det tid til at finde et inspirerende foredrag til vintersæsonen i din kirke, forening eller virksomhed? Foredragslisten giver et overblik over de mange muligheder

Skuespiller Lone Hertz er en af de mange foredragsholdere på foredragslisten.dk
Skuespiller Lone Hertz er en af de mange foredragsholdere på foredragslisten.dk

Det er højsæson for foredrag, og Kristeligt Dagblad har på foredragslisten.dk mange forskellige forslag til oplysende, hyggelige og underholdende arrangementer.

Indholdet spænder fra Dostojevskijs forfatterskab over dansebøn og mobning på arbejdspladsen til hvordan kirker kan bruge det sociale mødested Facebook.

LÆS MERE: Foredragslisten

Siden sommeren 2006, hvor foredragslisten.dk så dagens lys, er der kommet mange forskelligartede foredrag til, så der i dag er omkring 130 foredragsholdere, hvoraf en del har flere emner at vælge imellem.
 
Mange af foredragene er også om emner, som Kristeligt Dagblad behandler, og derfor ser avisen siden som en naturlig forlængelse af det journalistiske stof, forklarer Maria Lyskjær, der er ansvarlig for foredragslisten.dk. Det samme gør skuespiller og foredragsholder Lone Hertz, der er med på listen.
 

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg har selv været læser af Kristeligt Dagblad i mange år og holder foredrag om emner, som også optager avisen. Derfor føler jeg mig hjemme her, siger Lone Hertz, som nu lever af at holde foredrag og derfor ser foredragslisten.dk som et godt sted at præsentere sig.
 

Hun har stået på listen i godt et år, efter at hun blev opfordret til at skrive sig på, når hun var ude for at holde foredrag. Lone Hertz mærker, at siden bliver brugt, og hun har oplevet en håndfuld interesserede, der henvendte sig til hende, efter at hun blev en del af listen.

Hver måned er der mere end 2.000 mennesker, der søger efter foredragsholdere på Kristeligt Dagblads foredragsliste, der er den mest besøgte i Danmark, for folk der søger arrangementer om tro, etik og eksistens.

Se her, hvordan du opretter en profil, og hvordan du søger blandt de mange foredrag