Jesper Wung-Sung har skrevet en bog om året, hvor sjælen skal finde sig selv

I Jesper Wung-Sungs nye roman er et efterskoleophold lig med et dannelsesår, hvor forestillinger om livet støbt i barndommens rammer kan briste, og hvor nye normer og forventninger indtræder i tilværelsen. En forvandlingsrejse, man ikke kan undgå at blive fænget af

"Man kan ikke undgå at blive grebet af historien. Ja, det er næsten som at være på efterskole selv," skriver anmelder Damián Arguimbau om Jesper Wung-Sungs (på billedet) nyeste roman "Det år sjæle slår smut".
"Man kan ikke undgå at blive grebet af historien. Ja, det er næsten som at være på efterskole selv," skriver anmelder Damián Arguimbau om Jesper Wung-Sungs (på billedet) nyeste roman "Det år sjæle slår smut". . Foto: Wikipedia Commons.

Jesper Wung-Sung, der har skrevet en lang række yderst populære romaner for såvel unge som voksne, har med sin roman, ”Det år sjæle slår smut”, skrevet en efterskolehistorie på smerten over, at hans søn blev sendt hjem fra Ryslinge Efterskole under corona-nedlukningen.

Det er en fortælling over alt det, som hans søn kunne og burde have oplevet, men hvor han i stedet måtte sidde på sit værelse og modtage online undervisning.