Prøv avisen

Munk udgiver sit andet heavy metal-album

Munken Cesare Bonizzi har udgivet sit andet heavy metal-album. Han blev forelsket i stilen efter en koncert med Metallica. - Foto: Alessandro Garofalo Denmark

En koncert med Metallica fik en italiensk munk til at blive forelsket i heavy metal-musik. Han har nu udgivet sit andet album

Den 62-årige munk, broder Cesare Bonizzi, synger sange om alkohol, sex og tobak iklædt den traditionelle, brune munkedragt.

Han blev forelsket i heavy metal-musikken efter en koncert med metallica for 14-15 år siden.

- Heavy Metal er den mest energifyldte, mest levende musik, siger Cesare Bonizzi til nyhedsbureauet Reuters.

Munken har netop udgivet sit andet heavy metal-album med titlen 'Misteri', der er inspireret af en gruppe syditalienske kvinder, som sang om Jesus' moder, Maria.

Bonizzi synger også om, hvordan alkohol kan varme om hjertet, men ødelægge leveren, hvis det indtages i overdrevne mængder - ligesom sex skal dyrkes på den rigtige måde. Derudover synger han om Gud og kristendom.

Broder Bonizzi giver mellem 100 og 150 koncerter om året. Han synger på italiensk og latinsk, men den nyeste cd bliver oversat til engelsk.
- Jeg har aldrig gjort det for at prædike, jeg gjorde det, fordi musik er smukt. Hvis jeg ønsker at omvende folk, vil jeg blot omvende dem til livet, byde livet velkommen, nyde livet, siger han.

Se mere om heavy metal-munken her.

Munken Cesare Bonizzi har udgivet sit andet heavy metal-album. Han blev forelsket i stilen efter en koncert med Metallica. - Foto: Screendump/YouTube