Nybagt stjernemor: Karrieren kan rende mig

Da Mila Kunis sidste år fik datteren Wyatt med skuespilleren Ashton Kutcher, ændrede prioriteterne sig.

Efter Mila Kunis sidste år fik sit livs rolle, da hun blev mor til datteren Wyatt Isabelle med skuespillermanden Ashton Kutcher, skænker hun ikke længere det eftertragtede Hollywood-liv en tanke.

Det erkender den 31-årige ukrainskfødte skuespillerinde i et interview med avisen The Telegraph.

- Jeg lever ikke for at arbejde, jeg arbejder for at leve. Jeg tog ikke min karriere alt for seriøst før, og slet ikke efter jeg er blevet mor, beretter skuespillerinden, der roser Ashton Kutcher:

- Min mand er fantastisk involveret som far. Da Wyatt blev født, ammede jeg, og han sagde, at amningen var min og hendes forbindelse, og derfor ville han gerne stå for at skifte bleer, fortæller "Black Swan"-skuespillerinden, som dog også har set den grimme side af familielivet som superstjerner.

- Jeg tror, at når man er et ungt skuespillerpar, er man hårdt ramt. Der kom et tidspunkt, hvor jeg end ikke kunne forlade huset. Jeg elsker mit job, men virkeligheden er også, at jeg har mistet alle mine personlige oplysninger, siger Kunis, der i 2011 var udsat for et hackerangreb og senest har været forfulgt af en stalker.

- Jeg klager ikke, men jeg bryder mig ikke om, at jeg ikke kan tage min datter med i parken uden en horde af paparazzier, lyder det fra skuespillerinden.

Kunis og Kutcher lærte hinanden at kende, da de begge medvirkede i tv-serien "That '70s Show" fra 1998 til 2006, men parret begyndte først at date hinanden seks år senere i april 2012 og udvidede i oktober sidste år Kutcher/Kunis-klanen med lille Wyatt.