Skuespiller Florence Pugh er det sande mirakel i seværdigt Netflix-drama

Den 27-årige skuespiller Florence Pugh er blændende i filmen “The Wonder”, der er en stimulerende og billedstærk fortælling om forholdet mellem tro, videnskab og mirakler

Med sin kolossale, facetterede skuespilbegavelse er 27-årige Pugh simpelthen en nydelse fra første til sidste scene – og er da også at se i langt de fleste af dem. Her ses hun i midten af billedet i en scene med Tom Burke i rollen som Will Byrne og Kila Lord Cassidy som Anna O'Donnell.
Med sin kolossale, facetterede skuespilbegavelse er 27-årige Pugh simpelthen en nydelse fra første til sidste scene – og er da også at se i langt de fleste af dem. Her ses hun i midten af billedet i en scene med Tom Burke i rollen som Will Byrne og Kila Lord Cassidy som Anna O'Donnell. . Foto: Aidan Monaghan/netflix.

“Jeg behøver ikke at spise. Jeg lever af manna fra himlen.”

Sådan siger Anna et sted i Netflix-dramaet “The Wonder”, som udspiller sig langt inde i det forblæste irske landskab. Her bor hun med sine forarmede forældre i et nedslidt hus blandt andre nedslidte huse. Her fyres der med tørv i de mørke stuer, her mærkes konsekvenserne af den store hungersnød stadig, og her er 1850’ernes videnskabelighed endnu ikke begyndt at udfordre troen.