Sommerbøger til strandtasken

Junisolen skinner, og ferien står for døren. Kristeligt Dagblads kulturredaktør Michael Bach Henriksen giver sit bud på de bedste bøger at pakke i sommertasken. Han fortæller, hvilken bog han selv tager med på ferie, og hvorfor "Den store Gatsby" altid er en sikker vinder

Lyt til dette afsnit af Kristeligt Dagblads Podcast ved at klikke på play-ikonet herover eller i Kristeligt Dagblads app.

En god sommerbog er i følge ugens gæst en basalt medrivende historie. "Man holder ferie, man er i sommerhuset, man er på en strand, og det er fantastisk at slappe af til en god handling.", siger Michael Bach Henriksen.
En god sommerbog er i følge ugens gæst en basalt medrivende historie. "Man holder ferie, man er i sommerhuset, man er på en strand, og det er fantastisk at slappe af til en god handling.", siger Michael Bach Henriksen. Foto: Dan Dumitriu / Unsplash

Inspiration eller hjælp?

Du kan finde alle Kristeligt Dagblads podcasts her eller i Kristeligt Dagblads app.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at komme i gang med at lytte, er du velkommen til at kontakte kundeservice eller skrive en mail til abonnement@k.dk.

Kreditering

Klipper: Inge Scheel Kelstrup. Produktionsassistent: Tora Bjerre. Redaktør: Frederik Meldgaard Lauridsen