Teater om Stig Tøftings liv og karriere er en sikker scoring

Med forestillingen ”No Regrets” slår Teatret Svalegangen i Aarhus en fed streg under, at teater både kan være nytænkende og appellere til et bredt publikum

Morten Kjær er ekstremt godt castet som Stig Tøfting. Blikket under den glatbarberede isse står skarpt, og hans fysiske fremtoning med den brede brystkasse passer til karakteren.
Morten Kjær er ekstremt godt castet som Stig Tøfting. Blikket under den glatbarberede isse står skarpt, og hans fysiske fremtoning med den brede brystkasse passer til karakteren. . Foto: Montgomery/Svalegangen.

”Jeg skal spille i morgen”.

Morten Kjær siger sætningen i rollen som fodboldsspilleren Stig Tøfting på scenen på Teatret Svalegangen. Netop det udsagn viser sig at være et ledemotiv gennem hele forestilling, som vi skal høre flere gange i forskellige udgaver. Det er på mange måder et genialt greb, for her er én enkelt sætning, der indrammer kernen i både menneske og fortælling. Ligegyldigt hvordan livet behandler ham i privatlivet, så står fighteren Stig Tøfting på banen i morgen.