Prøv avisen
LUK

Det ser ud som om at du ikke er logget ind

Log ind for at dele artiklen

Glemt adgangskode? Klik her.

Udskældt Blachman-program er ved at blive verdensberømt

Flere udenlandske medier såsom The Sun og Daily Mail skriver nu om programmet "Blachman" fra DR2, hvor 12 kvinder tager tøjet af foran Thomas Blachman og seks meget forskellige mænd. Her ses han med musikeren Shaka Loveless Foto: Mads Rahbæk

Store aviser rundt om i verden er begyndt at skrive om Thomas Blachmans program med nøgne kvinder

Det er ikke kun i Danmark, at tv-manden og musikeren Thomas Blachman kan få folk til at spærre øjnene op.

Hans tv-program på DR2, hvor Blachman og en gæst kommenterer en nøgen kvinde, der står foran dem, er begyndt at vække opsigt rundt omkring i verden.

Det er et program, der ikke ses hver dag, og en stribe udenlandske medier fortæller om Blachman og programmet, ofte godt illustreret med fotos.

Blandt mange andre skriver store britiske medier som The Sun og Daily Mail om "Blachman", som programmet hedder, på deres netaviser, og det samme gør New York Daily News i USA.

Inderne skal heller ikke snydes. Underholdnings-netavisen entertainment.oneindia.in bringer historien, der er skrevet af det indiske nyhedsbureau IANS.

Her kan de indiske læsere se, hvad danskerne ser på tv, når Blachman citeres for på et tidspunkt at sige til en kvinde, hvis krop kommenteres: "Vil du være venlig at vende dig et øjeblik?"

De udenlandske medier er på det rene med, at programmet har vakt en del debat og kritik, og at Blachman er et omstridt person.

Men de er også på det rene med, at Thomas Blachman selv mener, at han er et geni.

ARKIVFOTO 2013 af Thomas Blachmann- Store aviser rundt om i verden er begyndt at skrive om Thomas Blachmans program med nøgne kvinder. Det er ikke kun i Danmark, at tv-manden og musikeren Thomas Blachman kan få folk til at spærre øjnene op. (Foto: Betina Foto: Betina Garcia